Удінезе проти Роми. Чи римляни продовжать безпрограшну серію в Серії А?

14 квітня в матчі 32-го туру італійської Серії А на Blueenergy Stadium - Friuli Stadium (Удіне) зустрінуться команди Удінезе і Рома.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Удінезе» проти «Роми».

Удінезе

Удінезе працює дуже погано; в останніх 10 матчах команда здобула 2 перемоги і 4 нічиї, зазнавши при цьому 4 поразки. Хлопці Габріеле Чоффі також провалили останній матч Серії А, програвши вдома «Інтеру» з рахунком 1:2. Автором єдиного голу за "чорно-білих" став Самарджич. "Удінезе" займає 15-е місце в турнірній таблиці, набравши 28 очок, при коефіцієнті м'ячів 30:47. Лукка лідирує в гонці бомбардирів "маленьких зебр" з 7 голами і 3 асистами.

У рідних стінах удінці провели 16 матчів у Серії А, здобувши одну перемогу, дев'ять нічиїх і шість поразок.

Рома

Рома демонструє хороший рівень гри; У 10 зустрічах команда здобула сім перемог і дві нічиї, при цьому зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Даніеле Де Россі також зіграли переконливо, обігравши вдома Лаціо з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу у складі «Вовчиці» виявився Манчіні. "Рома" посідає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 55 очок, при співвідношенні м'ячів 56:35. Лідирує в гонці жовто-червоних бомбардирів Дібала, на рахунку якого 12 голів і 8 асистів.

На виїзді римляни провели 15 матчів у чемпіонаті, здобувши 5 перемог і 4 нічиї, зазнавши 6 поразок на виїзді.

Удінезе проти Роми

Удінезе проти Роми факти

  • Рома не пропускала в останніх 3 матчах Серії А 2,67;
  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 3 матчах Роми в Серії А;
  • Рома не програє в останніх 7 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать фаворитом римський клуб. Коефіцієнт на перемогу Удінезе становив 3,50. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,40. Для Вікторії Роми котирування зупинилися на 2,08. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,78, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,01. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Удінезе» — наймиролюбніша команда італійської еліти; зебри рідко перемагають, тому ризикують бути пониженими в класі. Рома, навпаки, останніми тижнями набирає обертів, римляни ведуть справжню боротьбу за потрапляння в зону Ліги чемпіонів. Одна команда не в найкращій формі, інша на ходу, тому я очікую перемоги від команди Де Россі: перемога Роми – 2,08.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0