Ліверпуль проти Кристал Пелас. Чи повернуться «червоні» на шлях перемог?

У неділю, 14 квітня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться матч "Ліверпуль" - "Крістал Пелас" в рамках 33-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" проти "Крістал Пелас".

Ліверпуль

Редс втратив важливі очки в останньому турі чемпіонату Англії, не зумівши на виїзді обіграти «Манчестер Юнайтед». Після цієї осічки команда Юргена Клоппа втратила одноосібне лідерство, але зберігає непогані шанси і точно боротиметься за золоті медалі до останнього туру.

У матчі майбутнього туру Прем'єр-ліги футболісти Ліверпуля будуть налаштовані реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Це означає, що господарі поля гратимуть максимально агресивно в атаці, діятимуть з позиції сили, створюючи велику кількість моментів біля воріт суперника.

Crystal Palace

Crystal Palace можна сміливо віднести до тих команд, які розігрують поточний розіграш і практично втратили турнірну мотивацію. Так, «Орли» ще не гарантували собі місце в Прем'єр-лізі на наступний сезон, але класу і досвіду гравців команди повинно вистачити, щоб залишитися в еліті британського футболу.

У матчі нового туру чемпіонату Англії Крістал Пелас буде явним аутсайдером, якому потрібно буде творити диво, щоб здобути очки. Головним завданням гостей буде грати надійно перед своїми воротами, а для цього команді потрібно показати свій найкращий футбол.

Ліверпуль проти Кристал Пелас

Факти про матч "Ліверпуль" проти "Крістал Пелас".

  • У першому турі цього чемпіонату Англії «Ліверпуль» обіграв «Крістал Пелас» з рахунком 2:1;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,39;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,87;
  • Крістал Пелас не може виграти Чемпіонат Англії п'ять турів поспіль;
  • Ліверпуль виграв три з останніх п'яти матчів проти Крістал Пелас у чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч нового туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Ліверпуля можна поставити за скромні 1,25, на нічию - 6,80, а на перемогу в Crystal Palace за 11,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сассуоло перебуває у вкрай складній ситуації, зараз у команди немає ігор і результатів, команда ризикує бути пониженою в класі. «Мілан» працює потужно як усередині країни, так і в Європі, і команда має хороші шанси виграти срібло. Враховуючи нинішню форму команд, думаю, що гості без проблем здобудуть наступні три очки: перемога «Мілана» з гандикапом 2 (-1) – 2,13.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0