Барселона проти ПСЖ. Хто з грандів продовжить боротьбу за трофей?

16 квітня Барселона і ПСЖ зустрінуться в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок прийме «Олімпіко Арена» (Барселона). Результат першого матчу – 3:2.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "ПСЖ".

Барселона

Барселона не знає поразок з 31 січня, завдяки чому команді вдалося накопичити успішну серію з 13 матчів поспіль. Ця впевненість була передана хлопцям Хаві в Лізі чемпіонів; команда зламала опір ПСЖ 3:2 у виїзному матчі 1/4 фіналу. Голами у складі каталонців відзначилися Рафінья (дубль) і Крістенсен. У єврокубках каталонці мають трьох бомбардирів, у кожного з них по три точні удари у Жоау Фелікса, Левандовскі та Торреса. Вдома «Барселона» виступає переконливо, здобувши 7 перемог і зігравши внічию в останніх 10 матчах, двічі поступившись суперникам.

Завдяки безпрограшній серії каталонці піднялися на друге місце в Ла Лізі, набравши 70 очок після 31 туру.

ПСЖ

Парі Сен-Жермен знову ризикує провалитися в Лізі чемпіонів, хоча не було жодних ознак біди. В останніх 10 зустрічах парижани святкували п'ять перемог, чотири рази зіграли внічию і зазнали однієї поразки. Лише в Лізі чемпіонів підопічні Луїса Енріке зробили осічку, поступившись на своєму полі каталонській «Барселоні» з рахунком 2:3. У французів голи відзначилися Вітінья та Дембеле. Лідером гонки бомбардирів у "червоно-синіх" є Мбаппе, на рахунку якого вже 6 голів. На виїзді ПСЖ сподівається виправити осічку; команда має 13-матчеву безпрограшну серію.

У Лізі 1 парижани впевнено йдуть до титулу, набравши 63 очки в 28 іграх, найближчий переслідувач відстає від них на 10 очок.

Барселона проти ПСЖ

Факти про матч "Барселона" - "ПСЖ".

  • Барселона не програє в останніх 13 матчах сезону;
  • ПСЖ не програє в 26 з останніх 27 матчів сезону;
  • Обидві команди забили в останніх 4 зустрічах між ПСЖ і Барселоною 1,42.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать каталонців переможцями матчу. Коефіцієнт на успіх Барселони становив 2,25. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,95. Для ПСЖ Вікторія котирування зупинилися на 3.00. Букмекер не сумнівається в грі команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,60, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,50. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона набрала відмінну форму за підсумками сезону, що дозволило їй покращити свої справи в Прімері та успішно виступити в Європі. ПСЖ прямує до ще одного титулу у Франції, але в Лізі чемпіонів він близький до конфузу; домашня поразка точно не додає впевненості та шансів хлопцям Луїса Енріке. У найближчому матчі, думаю, обидва клуби зіграють наполегливо, тому футбол вийде цікавим, з великою кількістю моментів і точних ударів: тотал понад 3 – 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0