ЦСКА – Балтика. Чи продовжать москвичі безпрограшну серію в 2024 році?

16 квітня в 1/2 фіналу Кубка Росії на полі WEB Arena (Москва) зійдуться ЦСКА і «Балтика». Результат першого матчу – 1:0.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Балтика».

ЦСКА

Московському ЦСКА вдалося набрати обертів за підсумками сезону; у весняній частині команда вже провела шість матчів, відсвяткувавши чотири перемоги та ще двічі зігравши внічию. Непогано вийшло у підопічних Володимира Федотова півфінальний матч Кубка Росії, в якому клуб на виїзді з мінімальним рахунком 1:0 обіграв «Балтику». У складі червоно-синіх відзначився Давіла. Лідером бомбардирської гонки в Кубку є Чалов, на рахунку якого три голи. На своїй території «ЦСКА» виступає непогано, набравши серію з 4 матчів без поразок на всіх рівнях.

У РПЛ москвичі набрали 36 очок і після 22 ігрових днів посідають 4 місце в таблиці.

«Балтика»

«Балтика» демонструє неоднозначні результати в сезоні – з одного боку, в чемпіонаті команда знаходиться в зоні вильоту, а з іншого боку, в Кубку країни вона вже дійшла до півфіналу. Правда, на цьому етапі хлопці Сергія Ігнашевича завершать кампанію; у домашньому матчі команда не змогла протидіяти тиску ЦСКА, як наслідок – поразка 0:1. Лідерами бомбардирської гонки серед прибалтійців є Мусаєв і Енрікес, кожен з яких забив по три голи. На виїзді калінінградці не можуть похвалитися надійною грою; в 10 зустрічах клуб здобув три перемоги і дві нічиї, а також зазнав п'яти поразок.

У РПЛ «Балтика» за 22 тури набрала 17 очок і посідає 15 місце; команда має мінімальні шанси не вилетіти.

ЦСКА – Балтика

Факти ЦСКА – Балтика

  • ЦСКА не програє в останніх 6 матчах сезону;
  • Тотал був менше 2,5 у 7 з останніх 9 ігор ЦСКА сезону;
  • Загальний показник був менше 2,5 в останніх 8 балтійських іграх сезону 1,67.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на успіх ЦСКА був 1,60. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,55. Для Victoria Baltic котирування зупинилися біля 7.00. Від кубкового матчу букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,67, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,15. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ЦСКА зумів набрати обертів у 2024 році, команда здатна поборотися за кубковий трофей. У кубку «Балтика» виступає непогано, але в чемпіонаті вже не може покращити гру та результат. Москвичі сильно грають вдома і рідко програють перед своїми вболівальниками, а ось на виїзді підопічні Ігнашевича відчувають проблеми. Тому думаю, що армійці досягнуть успіху і пройдуть далі в кубку: перемога ЦСКА – 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0