Борусія Д проти Атлетіко. Чи зможуть матрацники зберегти лідерство?

У вівторок, 16 квітня, на стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» відбудеться матч-відповідь між «Боруссією» Дортмунд і «Атлетіко» в рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів (результат першого матчу 1:2).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Боруссія Д» проти «Атлетіко».

Борусія D

Борусія Дортмунд не змогла стартувати в першому матчі проти Атлетіко, але все ж змогла забити один м'яч і тепер її позиція перед матчем-відповіддю не така безнадійна. У новому матчі «джмелі» спробують зіграти набагато агресивніше в атаці та спробують взяти гру під контроль.

Німецька команда переживає складний і насичений період сезону, адже окрім виступів у Лізі чемпіонів, команда активно бореться за топ-4 турнірної таблиці чемпіонату Німеччини. Але все ж «Боруссія Д» точно вийде в такий важливий матч у найсильнішому складі.

Атлетіко

У першому домашньому матчі проти дортмундської «Боруссії» «Атлетіко» не вдалося зберегти перевагу в два м’ячі, але в цілому підопічні Дієго Сімеоне провели хорошу гру і можуть бути задоволені результатом. Тепер мадридці можуть грати від оборони, покладаючись на контратаки та стандарти.

Досвідчений головний тренер «Атлетіко», мабуть, розуміє, що відсидіти всі 90 хвилин у обороні проти такого небезпечного суперника – не найкраща ідея. Ліга Чемпіонів є пріоритетним турніром для Матрасникова в цьому сезоні, а це означає, що на виїзді гравці гостей точно викладуться на полі.

Борусія Д проти Атлетіко

Боруссія D – Атлетіко факти

  • У першому чвертьфінальному матчі цієї Ліги чемпіонів «Атлетіко» переміг дортмундську «Боруссію» з рахунком 2:1;
  • У минулому команди грали в Лізі чемпіонів п'ять разів: "Атлетіко" виграв три, "Боруссія" Дортмунд виграла два матчі;
  • У трьох із цих п’яти матчів між командами в європейських змаганнях ставка була на Оверхед (2,5) 1,70;
  • У двох із п’яти матчів між суперниками в єврокубках ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,55.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів: на перемогу «Боруссії» можна поставити 2.30, на нічию – 3.80, а на перемогу "Атлетіко" - за 3,00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мінімальна перевага в першій грі робить Атлетіко фаворитом протистояння з Борусією Д, але у матчі-відповіді один влучний удар господарів може кардинально змінити ситуацію. Важливим фактором для «джмелів» цього вечора стане підтримка рідних уболівальників, які з перших хвилин намагатимуться компенсувати відставання в рахунку. Мадридці не будуть сидіти в обороні весь матч, а також шукатимуть свої можливості. Гарним вибором здається скромна ставка на тотал більше (2,5) за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0