Баварія – Арсенал. Хто з грандів отримає путівку до півфіналу?

17 квітня в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів зійдуться "Баварія" і "Арсенал". Матч прийме «Альянц Арена» (Мюнхен). Результат першого матчу – 2:2.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Арсенал".

Баварія

Мюнхенський клуб не показує найкращих результатів у цьому сезоні; в останніх 10 матчах вони здобули лише 5 перемог, при цьому 2 нічиї та три невдачі. Команда Томаса Тухеля залишилася без перемоги в першому матчі Ліги чемпіонів, поступившись на виїзді Арсеналу з рахунком 2:2. По голу у "червоних" забили Кейн і Гнабрі. У гонці бомбардирів турніру лідирує Гаррі Кейн, який зумів забити 7 голів і віддати 3 гольові передачі. На власній території «Баварія» розраховує досягти підсумкового успіху, тим більше, що вдома клуб стабільно набирає очки, здобувши 8 перемог і 2 невдачі.

У Бундеслізі Баварія ділить 2-3 місце в турнірній таблиці зі Штутгартом, маючи в активі 63 очки після 29 турів.

«Арсенал»

«Арсенал» почав невдало у вирішальний момент сезону, повторивши історію минулого сезону, коли «каноніри» втратили титул Прем’єр-ліги. У першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів команда Мікеля Артети не змогла здобути перемоги, зігравши вдома внічию з Баварією 2:2. У "канонірів" голи забили Троссард і Сака. «Арсенал» показує солідні результати на виїзді: в останніх 10 матчах вони здобули 5 перемог при 3 нічиїх і двох невдачах.

Відзначу, що минулого вікенду лондонці припустилися, мабуть, фатальної помилки в боротьбі за титул АПЛ вдома, поступившись Астон Віллі з рахунком 0:2. За 6 турів до фінішу чемпіонату команда поступається лідеру - Манчестер Сіті -2 очки.

Баварія – Арсенал

Баварія – Арсенал факти

  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 8 з останніх 10 матчів Баварії сезону 1,62;
  • Арсенал не програє у 8 з останніх 9 матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу в цій зустрічі мюнхенцям. Коефіцієнт на успіх "Баварії" становив 2,40. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,80. На перемогу Арсеналу котирування зупинилися на позначці 2,85. Букмекер не сумнівається в грі команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,31, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,62. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Баварія» не випромінює звичайної впевненості, притаманної клубу, але все ж «червоні» мають досвідчений і сильний склад. За останній тиждень "Арсенал" ускладнив собі справи не тільки в Європі, але і в Прем'єр-лізі; Хлопцям Артети не вистачає досвіду та чемпіонського класу. «Баварія» націлена на Лігу чемпіонів, а лондонці хотіли схопити «двох зайців», і зараз стоять на порозі провального сезону. Думаю, фактор домашнього стадіону, досвід гравців і характер дозволять мюнхенцям перемогти. Боюся, що «каноніри» не витримали власного темпу ні фізично, ні, що ще важливіше, морально: «Баварія» перемогла – 2,40.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0