Манчестер Сіті – Реал Мадрид. Яка команда вийде до півфіналу Ліги чемпіонів?

У середу, 17 квітня, на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" відбудеться матч-відповідь "Манчестер Сіті" - "Реал" у рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів (результат першого матчу - 3:3).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Реала".

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» провально зіграв у своїх воріт у першому матчі, і головний тренер команди Пеп Гвардіола, ймовірно, залишився вкрай незадоволений грою своїх підопічних. Так, городяни показали хорошу гру, але підсумковий рахунок навряд чи порадував команду та її вболівальників.

Тепер Манчестер Сіті спробує грати набагато переконливіше на рідному стадіоні, зосередившись на контролі м'яча. Городяни вступають у вирішальний і заключний період сезону і намагатимуться максимально ефективно зіграти як у Лізі чемпіонів, так і в Чемпіонаті Англії.

«Реал»

Мадридців також може розчарувати результат першого матчу, в якому «Реал» лідирував і цілком міг здобути перемогу. Але домашня нічия також залишає підопічним Карло Анчелотті шанс пройти далі, хоча матч-відповідь обіцяє бути набагато складнішим для мадридців.

У чемпіонаті Іспанії «Реал» має комфортну перевагу над конкурентами, тому поки що вся увага та енергія «бланкос» буде спрямована на матч проти «Манчестер Сіті» в Лізі чемпіонів. Щоб пройти до наступного раунду турніру, гостям потрібно буде продемонструвати ідеальну гру.

Манчестер Сіті – Реал Мадрид

Манчестер Сіті – Реал Мадрид факти

  • У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" і "Манчестер Сіті" зіграли внічию з рахунком 3:3;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами в Лізі чемпіонів ставка була на те, що «обидві команди заб'ють» 1,70;
  • Крім того, у чотирьох з останніх п’яти матчів між командами в Лізі чемпіонів ставка була на тотал понад (2,5) 1,72;
  • Манчестер Сіті і Реал Мадрид не програли жодного матчу в поточній Лізі чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити 1,70, на нічию - за 4,20, а на перемогу Реала - за 4,80. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У першому матчі суперники показали дуже видовищний і результативний поєдинок, забивши між собою шість голів. Важко сказати, чи варто очікувати такої гольової феєрії у матчі-відповіді, адже в майбутньому матчі ціна помилки буде набагато дорожчою. «Манчестер Сіті» вдома буде фаворитом і однозначно гратиме з позиції сили, але «Реал» також матиме свої шанси забити в цьому матчі. Хорошим вибором здається робоча ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0