Аталанта – Ліверпуль. Чи зможуть "червоні" зробити неймовірне повернення?

У четвер, 18 квітня, на стадіоні "Атлеті Адзуррі д'Італія" відбудеться матч-відповідь "Аталанта" - "Ліверпуль" в рамках 1/4 фіналу Ліги Європи (результат першого матчу - 3:0).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аталанта" – "Ліверпуль".

Аталанта

Бергамаські «Аталанта» провели ідеальний перший матч, здолавши іменитого суперника на своєму полі та здивувавши всю футбольну громадськість. Аталанта зуміла забити три м'ячі без відповіді і тепер результат першої зустрічі робить італійську команду фаворитом цього протистояння.

Звичайно, гравцям і тренерському штабу «Аталанти» ще рано розслаблятися, адже попереду у команди матч-відповідь проти дуже мотивованого суперника. Ймовірно, бергамаски зіграють у цьому матчі другими, але при першій нагоді спробують використати свої моменти біля воріт суперника. Команда

Ліверпуля

Юргена Клоппа відверто провалила перший матч проти Аталанти, чим неабияк розчарувала своїх уболівальників. «Ліверпуль» справді не був схожий на себе, дуже погано зіграв у захисті, а в атаці команда не змогла використати свої шанси.

Тепер "Ліверпулю" потрібно спробувати компенсувати відставання в три м'ячі, інакше команда покине Лігу Європи на стадії чвертьфіналу. Безсумнівно, «червоні» спробують зробити неймовірний камбек, і німецький тренер команди правильно мотивує своїх гравців.

Аталанта – Ліверпуль

Факти про матч Аталанта – Ліверпуль

  • У першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи "Аталанта" несподівано обіграла на виїзді "Ліверпуль" з рахунком 3:0;
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю «Аталанти» робиться ставка на тотал понад (2,5) 1,43;
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю «Ліверпуля» ставка на «обидві команди заб'ють» 1,48;
  • Ліверпуль ніколи не грав внічию в поточній Лізі Європи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи: на перемогу Аталанти можна поставити за 4,20, на нічию – за 4,30, а на перемогу Ліверпуля - за 1,78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сенсаційний результат першого матчу кардинально змінив розстановку сил у цій парі та шанси суперників на вихід до півфіналу Ліги Європи. Ліверпулю доведеться вчинити справжнє диво, щоб вийти в наступний раунд турніру, але підопічні Юргена Клоппа цілком здатні на таке. Аталанта гратиме за результатом і головним завданням господарів буде не пропустити ранній гол. Гості однозначно докладуть максимум зусиль для камбеку, тому логічним видається ставка на перемогу Ліверпуля за 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0