Фенербахче проти Олімпіакоса. Ваші суперники знову заб'ють більше голів?

У четвер, 18 квітня, на стадіоні Sükrü Saracoglu відбудеться матч-відповідь між «Фенербахче» і «Олімпіакосом» в рамках 1/4 фіналу Ліги конференцій (результат першого матчу – 2:3).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фенербахче" – "Олімпіакос".

Фенербахче

«Фенербахче» програв у першому матчі «Олімпіакосу» з рахунком 0:3, але в другому таймі знайшов сили і відіграв два голи. Зараз становище та ситуація для турецької збірної не виглядає такою безнадійною, і команда намагатиметься грати значно сильніше на рідному полі.

У «Фенербахче» важкий і складний період у сезоні, адже команда активно бореться за чемпіонський трофей у чемпіонаті Туреччини. Тренерському штабу доведеться грамотно розподілити сили своїх гравців у найближчих матчах, якщо команда хоче досягти успіху відразу в двох змаганнях.

Олімпіакос

Гравці Олімпіакоса, мабуть, розчаровані результатом першого матчу, незважаючи на підсумкову мінімальну перемогу. Греки не змогли втримати перевагу в три м'ячі і тепер їм потрібно бути обережнішими у матчі-відповіді, адже пропущений м'яч знову зрівняє шанси суперників на вихід далі.

У «Олімпіакоса» своя боротьба за високі місця в чемпіонаті Греції, але участь у Лізі конференцій виглядає пріоритетом для команди на цьому етапі сезону. Незважаючи на перевагу в рахунку, гості не будуть сидіти в обороні всі 90 хвилин, а шукатимуть свої шанси в чужих володіннях.

Фенербахче проти Олімпіакоса

Фенербахче – Олімпіакос: факти

  • У першому матчі 1/4 фіналу Ліги конференцій «Олімпіакос» переміг «Фенербахче» з рахунком 3:2;
  • В середньому у восьми з десяти матчів за участю Олімпіакоса ставка на тотал перевищує (2,5) 1,65;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю «Фенербахче» ставка на «обидві команди заб'ють» 1,65;
  • У нинішньому єврокубковому сезоні "Фенербахче" жодного разу не грав внічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги конференцій: на перемогу «Фенербахче» можна поставити за 1,75, на нічию – за 3,80, а на перемогу Олімпіакоса - за 4,50. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У першому матчі суперники порадували футбольну громадськість видовищною грою з п’ятьма забитими м’ячами, тож у матчі-відповіді варто очікувати результативних виступів як від господарів, так і від гостей. У першому матчі «Олімпіакос» переміг мінімально, але в другій грі «Фенербахче» явно буде налаштований зіграти краще і взяти реванш. Ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0