Аль-Наср проти Аль-Фейха. Команда Роналду все ще мотивована?

У п'ятницю, 19 квітня, на арені "Мсул Парк" в Ер-Ріяді відбудеться матч між командами "Аль-Наср" і "Аль-Фейха" в рамках 28-го туру Ліги Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Наср" проти "Аль-Фейха".

Аль-Наср

Команда Аль-Насра Луїса Каштру опинилася в курйозній турнірній ситуації перед завершенням сезону. Після того, як «Аль-Наср» поступився «Аль-Хілалю» у півфіналі Суперкубка Саудівської Аравії (1:2), у команди залишився, по суті, лише один турнір із чіткими турнірними цілями – кубок країни. Там Роналду і компанія в перший день травня зустрінуться в півфіналі з Аль-Халіджем, і фактично вже можна думати про фінал, суперником якого, швидше за все, буде той же Аль-Хілал (якщо, звичайно, , він спотикається об Аль-Іттіхад ).

Але в чемпіонаті ситуація з «Аль-Насром» вже фактично вирішена – за 7 турів до фінішу команда відстає від лідера, бездоганного «Аль-Хіляля» на 12 очок, і навряд чи зможе обігнати божевільного суперника. форму. У той же час команда Кастро не повинна випередити Аль-Ахлі, який йде третім і відстає від них на 13 очок. Тому не дуже зрозуміло, чому і з якою мотивацією грати в іграх чемпіонату, що залишилися. Можливо – заради індивідуальних рекордів своїх лідерів, і Роналду зокрема?

Правда, схоже, що в наступному матчі Кріштіану на полі ми не побачимо. За вилучення в матчі за Суперкубок і подальшу непристойну поведінку португальцю загрожує дискваліфікація на два матчі та штраф. Хоча офіційно про санкції проти Роналду поки не оголошено.

Аль-Фейха

Аль-Фейха, який непогано представляв Саудівську Аравію в Азійській Лізі чемпіонів (і вилетів звідти, до речі, від Аль-Насра), навряд чи може розраховувати на потрапляння в якийсь континентальний турнір у новому чемпіонаті. І головна причина цього – жахлива гра в захисті. Якщо іноземні футболісти, яких клуб підписав в центрі поля і в атаці, досить сумлінно відпрацьовують гонорари (африканці Сакала і Оньєкуру забили по двозначній кількості голів), то в захисті справи йдуть набагато гірше. І саме нездатність редутів надійно і міцно вишикуватися часто стає причиною більшості втрачених очок на великій дистанції. Не кажучи вже про від'ємну різницю забитих і пропущених м'ячів, що досить дивно для представника верхньої половини таблиці (Фейя займає 9 місце).

Помітних кадрових втрат серед команди Вука Рашовича немає.

Аль-Наср проти Аль-Фейха

Аль-Наср проти Аль-Фейха факти

  • Аль-Наср забивав і пропускав голи в останніх 6 домашніх матчах чемпіонату
  • За кількістю забитих м'ячів (80) у чемпіонаті "Аль-Наср" поступається лише лідеру "Аль-Хілалю" (83).
  • У Аль-Фейхі 12-й захист в чемпіонаті - 43 пропущені м'ячі в 27 матчах, але за рівнем атаки команда Рашовіча займає 9 місце, як і в турнірній таблиці

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерської контори 1xbet фаворитом матчу чемпіонату Саудівської Аравії буде команда Аль-Насср, на її перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,28. Ставки на нічию приймаються з коефіцієнтом 6,30, а на перемогу Аль-Фейхі можна зробити ставку з коефіцієнтом 8,30. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лінія атаки «Аль-Фейхі» зі спритними та надзвичайно вмотивованими Он’єкуру, Сакало та Нвакаеме виглядає достатньо потужною та «зарядженою», щоб порушити оборону «Аль-Насра», яка далека від слова «конкретна», яка, до того ж, не дійсно розуміють, для яких цілей зараз борються в чемпіонаті. Що ж, самі зіркові легіонери господарів поля зобов'язані хоча б раз розбити ворота суперника, тож ставка на те, що заб'ють обидві команди з коефіцієнтом 1,78, виглядає тут виправданим варіантом. Крім того, останнім часом він дуже часто бере участь у матчах за участю Роналду та компанії.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0