Аль-Ахлі проти Аль-Хілаля. Чи закінчиться смуга «ідеального» лідера?

У п'ятницю, 19 квітня, на стадіоні King Abdullah в Джидді відбудеться матч між командами "Аль-Ахлі" і "Аль-Хіляль" в рамках 28-го туру Ліги Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Ахлі" проти "Аль-Хілал".

Аль-Ахлі

Німець Маттіас Джайсле не зумів за підсумками сезону створити потужну «третю силу» в чемпіонаті Саудівської Аравії. Точніше, схоже, що Аль-Ахлі все-таки посяде третє місце, якщо не трапиться щось екстраординарне. Але з тим складом, який команда мала протягом сезону (Марез, Фірміно, Сен-Максімен, Менді та інші), від неї очікували набагато більшого, і, звичайно, не відставати від другого місця на 13 очок за 7 турів до кінця.

Жаісле, схоже, втратить свої позиції перед новою кампанією - в кулуарах говорять про бажання власників Аль-Ахлі отримати ще якогось маститого представника європейського тренерського цеху (Моурінью є варіантом), але зараз Німцю та його гравцям потрібно зосередитися на останніх раундах, щоб не допустити втрати бронзових медалей. І все-таки «Аль-Іттіхад», який відстає на 5 очок, не такий нешкідливий, як здавалося протягом сезону.

З кадрових втрат господарів поля відзначимо травму молодого іспанця Габрі Вейги, а також дискваліфікацію захисника Абдулбасіта Хінді за вилучення в минулому турі.

Аль-Хіляль

Зовсім скоро команда Хорхе Жезуса офіційно виграє чемпіонський титул у Саудівській лізі, хоча ніхто не сумнівається в неминучості цієї події. Підтвердженням цьому є 12-очкове відставання від другого Аль-Насра та 25 очок від майбутнього суперника та місцевого володаря «бронзової» позиції Аль-Ахлі.

Аль-Хіляль вже привчив своїх уболівальників до перемог; команда не втомлюється побивати рекорд за найдовшою переможною серією в одній кампанії. І якою б низькою не була мотивація команди, в результаті вона досі не зробила жодної осічки з кінця вересня минулого календарного року. Неймовірна форма!

Але на можливу втрату очок зараз впливає не лише мотивація, а й кадрова ситуація в клубі. Якщо раніше втрати «Аль-Хілаля» обмежувалися лише бразильцем Неймаром, без якого команді Жезуса довелося вчитися грати з середини осені, то тепер компанію зірковому гравцеві «Селесао» склав найкращий бомбардир сезону Александар Мітровіч. Однак і без серба Аль-Хіляль вдається перемогти.

Аль-Ахлі проти Аль-Хілаля

Аль-Ахлі проти Аль-Хіляль факти

  • Переможна серія «Аль-Хіляля» вже давно є світовим рекордом і наразі становить 34 матчі у всіх турнірах. Ще більш вражаюча безпрограшна серія – 42 матчі!
  • Аль-Ахлі ніколи не забивав більше 1 гола в останніх шести домашніх матчах чемпіонату, а в цілому всі ці матчі були зіграні з «тоталом менше 2,5»
  • Аль-Хілаль пропустив голи в 5 з 6 останніх матчів сезону

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитом матчу аналітики вважають Аль-Хіляль - коефіцієнт на перемогу гостей становить 1,88. Імовірність нічиєї оцінюється в 3,90, а ставка на перемогу Аль-Ахлі буде прийнята в 3,55. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Чи не час команді Ісуса нарешті спіткнутися? Можливо, навіть «для профілактики», щоб потім додати мотивації в більш важливих боях з більшою турнірною значимістю. Наприклад, в азіатській Лізі чемпіонів і національному Кубку. Крім того, суперник з сильним підбором гравців в атаці (навіть якщо вони не часто реалізують свій потенціал), а сам Аль-Хіляль не матиме найкращого бомбардира.

Ми пропонуємо зіграти тут ставку «1Х» з коефіцієнтом 1,89. І все-таки у бездоганної команди з Ер-Ріяда, напевно, накопичилася втома, а в мотиваційному плані «Аль-Хіляль» вже давно має серйозні проблеми в чемпіонаті, які просто неодмінно колись призведуть до втрати очок.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0