Сассуоло проти Мілана. Чи продовжать «червоні-нері» перемагати в Серії А?

14 квітня в матчі 32-го туру італійської Серії А зустрінуться команди Сассуоло і Мілан. Гру прийме арена Mapei - Città del Tricolore (Реджо Емілія).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сассуоло" – "Мілан".

Сассуоло

Сассуоло повністю ослаб, в останніх 10 зустрічах команда здобула одну перемогу і тричі зіграла внічию, зазнавши при цьому шість поразок. В останньому матчі підопічні Давіде Баллардіні зуміли набрати очки; на виїзді команда зіграла внічию з «Салернітаною» — 2:2. У гостей забили Лор'єнте та Байрамі. Сассуоло посідає 19-е місце в турнірній таблиці, набравши 25 очок після 31 матчу, при коефіцієнті м'ячів 36:59. У гонці бомбардирів у «чорно-зелених» лідирують Берарді 9+3 та Пінамонті 9+1.

На своїй території команда провела 15 зустрічей у Серії А, здобувши 4 перемоги та 4 нічиї, а також 7 разів поступилася суперникам.

Мілан

Мілан помітно покращив свої результати; зараз команда перебуває в серії з семи перемог поспіль. В останньому матчі національної першості підопічні Стефано Піолі також продемонстрували клас, не залишивши у своїх стінах і сліду від «Лечче» 3:0. У складі «червоно-чорних» голи відзначилися Пулішич, Жиру та Леу. Мілан посідає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 68 очок, при співвідношенні м'ячів 60:34. Жиру лідирує в гонці бомбардирів "дияволів" з 13 голами та 8 асистами.

Червоно-чорні провели 16 виїзних матчів, здобувши 10 перемог і 3 нічиїх.

Сассуоло проти Мілана

Сассуоло проти Мілана факти

  • Мілан виграв останні 5 матчів Серії А 1,66;
  • В останніх 3 матчах Серії А Мілана було забито більше 2,5 голів;
  • Сассуоло не зміг виграти 11 з останніх 12 матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають гостей фаворитами. Коефіцієнт на перемогу Сассуоло становив 4,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,10. Котирування зупинилися на Victoria Milan на позначці 1,66. Букмекери чекають результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,21, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,65. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сассуоло перебуває у вкрай складній ситуації, зараз у команди немає ігор і результатів, команда ризикує бути пониженою в класі. «Мілан» працює потужно як усередині країни, так і в Європі, і команда має хороші шанси виграти срібло. Враховуючи нинішню форму команд, думаю, що гості без проблем здобудуть наступні три очки: перемога «Мілана» з гандикапом 2 (-1) – 2,13.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0