Зеніт – ПАРМА. Шанс у петербуржців створити баскетбольне диво?

14 квітня в Санкт-Петербурзі відбудеться матч між місцевим «Зенітом» і пермською ПАРМОю. Спільним боєм команди завершать етап переможців Єдиної Ліги ВТБ 2023/24. Його прийматиме спортивно-розважальний комплекс «Сибур Арена».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – «Парма».

«Зеніт»

У головному чемпіонаті Ліги ВТБ «Біло-біло-сині» виглядали середньо. Там вони посіли четверте місце, поступившись «Локомотиву», УНІКСу та ЦСКА. Тоді в стадії переможців вони випередили "залізничників" і зуміли впритул наблизитися до москвичів і казанців. Останні зіграють між собою в заключному матчі туру. Якщо «Зеніт» розіб'є «ПАРМУ», то стане другим у групі «А». Все це станеться, незважаючи на його досить посередні виступи протягом сезону.

Це правда, але місцями хлопці з берегів Неви можуть бути хорошими. Для прикладу згадаємо останній матч клубу в чемпіонаті проти «Краснодара», виграного на виїзді. У тому матчі «синьо-біло-сині» відзначилися: Трент Фрейзер (21 очко), Кайл Курік (18 очок в атаці), Томас Ертел (16 очок у ворота суперника), Сергій Карасьов (14 очок і 5 перехоплень). ) і Вінс Хантер (11 очок попереду).

Нагадаємо, раніше Зеніт провів ще три матчі поспіль у Лізі ВТБ 2023/24. Виявляється, клуб набирає відмінну форму до плей-офф. Випадковість чи хитрий план? Відповіді немає, але цей факт радує.

Також нагадаємо, що раніше Томас Ертель вискочив в останню п'ятірку турніру. Туди легіонер отримав місце за досягнення у виграному матчі з УНІКСом. Там на рахунку француза: 23 очки, три підбирання, чотири передачі та 26 очок ефективності на паркеті.

«ПАРМА

» недарма потрапила в групу «А» поточної Ліги ВТБ (з шостого місця в таблиці, випередивши команду, яка пройшла в раунд невдах лише на один успіх), але нюанси з часом забулися, оскільки ПАРМА дуже завзято стартувала на стадії переможців. Спочатку перм'яки обіграли ЦСКА, потім УНІКС, а потім цю ж команду вдруге. Приниження фаворитів вийшло крутим і шкода, що такого заряду енергії команда не мала у всіх поєдинках туру.

Зараз «ПАРМА» займає п'яте місце в таблиці етапу переможців. Їй звідси не втекти. У плей-офф Ліги ВТБ він розпочне свій шлях із суперництва з «Локомотивом». Це буде важко. Чи потрібно зараз перм'якам викладатися на повну силу в битві з "Зенітом", яка нічого не вирішує? Тут можна або розслабитися перед серією з «залізничниками», або спробувати розігнатися на межі. Тренерські плани невідомі.

В останньому матчі на турнірі «ПАРМА» вдома впевнено перемогла «Єнісей». У тому матчі пермяки впоралися на відмінно: Бі Джей Джонсон (24 очки, плюс п'ять підбирань), Олександр Платунов (20 очок вперед і сім передач), Річард Соломон (15 очок в атаці і шість підбирань на табло), Ісайя Різ (13 очок і вісім передач), Сі Джей Брайс (11 очок у кошик суперника, шість підбирань і п'ять передач).

Зеніт – ПАРМА

Історія протистояння

Поки в сезоні 3:0 за успіхом на користь пітерців. По-перше, вони взяли тут два матчі в регулярному сезоні (78:54 вдома та 84:79 в овертаймі після 72:72). Крім того, хлопці з культурної столиці вже обіграли Перм на нинішньому етапі переможців (83:73 на виїзді). Раніше «Зеніт» домігся тут ще трьох позитивних результатів. Минулого разу "Парма" була кращою за "блауграну" в січні 2022 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

1xbet вірить у Зеніт. За Перемогу 1 готові віддати лише 1,18. Перемога 2 тут коштує 4,85. Ставки на тотал менше (163,5) множаться на 1,9. Пробиття цієї балової стелі також оцінюється в 1,9. Коефіцієнт фори 1 (11,5) становить 1,96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПАРМА тут не викладеться на 100%, борючись із мотивованим «Зенітом». Чекаємо тут на потужну перемогу господарів. Ставимо на гандикап 1 (-11,5) за 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0