Монреаль проти Реал Солт Лейк. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

16 червня в матчі регулярного чемпіонату MLS зійдуться команди Монреаль і Реал Солт-Лейк. Поєдинок прийме «Сапуто Арена» (Монреаль).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Монреаль проти Реал Солт-Лейк

Монреаль

Монреаль трохи підвищив рівень гри, що дозволяє клубу набирати очки в третій зустрічі поспіль. В останньому матчі чемпіонату Америки підопічні Лорана Куртуа на виїзді програли «Філадельфії Юніон» з рахунком 2:2. У канадців забили Сунусі та Пієтт. Монреаль посідає 12-е місце в турнірній таблиці Сходу, набравши 17 очок після 16 зустрічей, при різниці м'ячів 23:35. Сунусі лідирує в гонці бомбардирів "чорно-біло-синіх" з 5 голами та асистами.

Імпакт провів 6 матчів у чемпіонаті вдома, здобувши дві перемоги та нічию, а також зазнавши двох поразок.

Real Salt Lake

Real Salt Lake демонструє чудовий рівень гри; в 10 зустрічах команда здобула 6 перемог і 3 нічиї, при цьому допустивши лише одну осічку. В останньому матчі регулярного сезону підопічні Пабло Мастроені показали себе у всій красі, не залишивши й сліду вдома проти ФК «Остін» 5:1. Голами у складі "бордо-кобальтових" відзначилися Аранго (хет-трик) і Сантос (дубль). «Реал Солт-Лейк» посідає 1-е місце на Заході, набравши 33 очки після 17 зустрічей із співвідношенням м’ячів 36:19. Аранго лідирує в гонці бомбардирів Королівської команди з 16 голами та 9 асистами. На виїзді клуб провів 9 матчів у рамках MLS, здобувши 3 перемоги та 5 нічиїх, а також зазнавши поразки.

Монреаль проти Реал Солт Лейк

Монреаль проти Реал Солт Лейк факти

  • Солт-Лейк не програє в останніх 13 матчах MLS;
  • Голи понад 2,5 у 6 з останніх 7 матчів MLS Montreal Impact;
  • Монреаль Імпакт пропустив щонайменше 2 голи в 6 з останніх 7 матчів MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям матчу. На успіх Монреаля котирування становили 3,08. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування Victoria Real Salt Lake зупинилися на позначці 2,25. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом – 2.13, «Тотал більше 2.5» з лапками – 1.72.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Після довгої серії невдалих матчів Монреаль намагається покращитися; команда залишається в боротьбі за вихід у плей-офф. Реал Солт-Лейк набагато переконливіший, клуб зібрав довгу безпрограшну серію і не має наміру зупинятися на досягнутому. Щодо очного поєдинку, то думаю, що підопічні Мастроені продовжать успішну серію, «бордово-кобальтові» завдяки хорошій формі зможуть скористатися поганою грою канадців у захисті: «Реал Солт-Лейк» не програти – 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0