Монреаль проти Інтер Маямі. Чи продовжать Мессі та компанія безпрограшну серію?

12 травня в рамках регулярного чемпіонату MLS на арені «Сапуто» (Монреаль) зійдуться команди «Монреаль» та «Інтер Маямі».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монреаль" - "Інтер Маямі".

Монреаль

Монреаль не працює добре; в останніх семи матчах команда здобула лише одну перемогу. В останньому матчі чемпіонату Америки хлопці Лорана Куртуа теж відверто провалилися, поступившись на виїзді «Нешвіллу» з рахунком 1:4. Варто зазначити, що самі гості не забили; м'яч влетів у ворота "музикантів" після автоголу Ціммермана. "Монреаль" посідає 11-е місце в турнірній таблиці Сходу, маючи 12 очок у 10 іграх, із співвідношенням м'ячів 13:20.

Коккаро лідирує в гонці бомбардирів "синьо-біло-чорних" з 3 голами та результативною передачею.

Інтер Маямі

Інтер Маямі набирає відмінних обертів, команда стабільно перемагає в четвертому поспіль матчі. В останньому матчі регулярного чемпіонату підопічні Херардо Мартіно зуміли продемонструвати свій клас, не залишивши у власних стінах і сліду від «Нью-Йорк Ред Буллз», 6:2. У складі господарів голи відзначилися Суарес (хет-трик), Рояс (два) і Мессі. Інтер Маямі посідає 1-е місце в турнірній таблиці конференції, набравши 24 очки після 12 ігор, із співвідношенням м'ячів 32:18. У гонці бомбардирів Геронс лідирує Мессі з результатом 10+13 і Суарес з результатом 10+5.

На виїзді команда провела 5 матчів чемпіонату, здобувши три перемоги та нічию, а також зазнавши однієї поразки.

Монреаль проти Інтер Маямі

Факти про Монреаль проти Інтер Маямі

  • Інтер Маямі забив принаймні 3 голи в останніх 4 матчах MLS;
  • У 9 з останніх 10 матчів MLS Інтер Маямі було забито більше 2,5 голів;
  • Інтер Маямі виграв останні 4 матчі MLS.

Імовірність завантаження 1xbet

Букмекери вірять в черговий успіх команди Девіда Бекхема. Коефіцієнт на перемогу Монреаля становив 3,98. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,03. Коефіцієнт Вікторії Інтер Маямі зупинився на позначці 1,85. Букмекери не очікують від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,48, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,55. Встановіть додаток 1xbet і робіть ставки на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Монреаль показує скромні результати, команда ризикує надовго залишитися на останньому місці чемпіонату. «Інтер» зараз на піку, каталонські ветерани набралися сил і легко перемагають конкурентів у MLS. Канадці тримаються за очки вдома, але хлопцям Мартіно просто немає рівних у MLS, якщо вони налаштовані грати. Гадаю, «чаплі» досягнуть успіху навіть на виїзді, зараз у них відмінний результат: «Інтер Маямі» переміг з рахунком 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0