Фіорентина – Монца. Чи перервуть гості безпрограшну серію?

13 травня в матчі 36-го туру італійської Серії А на арені «Артеміо Франкі» (Флоренція) зустрінуться команди «Фіорентина» і «Монца».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фіорентина" – "Монца".

Фіорентина

Фіорентина демонструє гідний рівень гри; в останніх 10 зустрічах команда здобула п'ять перемог і дві нічиї, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі ліги італійських хлопців Вінченцо Італіано зазнав болючого удару; на виїзді команда зазнала поразки від «Верони» з рахунком 1:2. У флорентійців забив Кастровіллі. "Фіорентина" посідає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 50 очок після 34 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 51:39. У гонці бомбардирів Лілій лідирують Гонсалес 9+2 і Бонавентура 7+3. На своїй території "фіолетові" провели 17 матчів у чемпіонаті, здобувши дев'ять перемог і чотири нічиї, а також зазнавши чотирьох поразок.

Минулого тижня "Конвалії" зіграли внічию з "Брюгге" 1:1 і вийшли у фінал Ліги конференцій.

Монца

Монца не перемагала з 30 березня, набравши за цей час серію з шести поразок. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Раффаеле Палладіно на своїй території поділили очки з Лаціо 2:2. У господарів дублем відзначився Джурич. Монца посідає 11-е місце в турнірній таблиці, набравши 45 очок, при коефіцієнті м'ячів 38:46. У гонці бомбардирів Бріанцолі лідирують Колпані 8+4 і Джурич 8+2.

На виїзді «біло-червоні» провели 17 матчів, здобувши 5 перемог і 6 нічиїх, а також 6 разів програвши.

Фіорентина – Монца

Фіорентина – Монца факти

  • Монца не може перемогти в останніх 6 зустрічах Серії А;
  • Обидві команди забили в останніх 5 матчах сезону Фіорентини

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цьому матчі "фіалкам". Коефіцієнт на перемогу Фіорентини становив 1,62. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,30. Для Victoria Monza котирування зупинилися на 5,50. Букмекери очікують від італійських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,15, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди втратили інтерес до Серії А. «Фіорентина» дійшла до фіналу Кубка єврокубків і тепер буде готуватися до вирішальної гри сезону; в Італії він може піднятися щонайбільше до 8-го місця. Монца, гарантувавши собі місце в еліті, припинила боротьбу за очки, хоча цілком могла потрапити в єврокубкову зону. Не виключаю, що Italiano буде експериментувати зі складом; гості давно це роблять. Думаю, матч не буде нудним, команди гратимуть у задоволення та насолоджуватимуться забитими м’ячами: обидві заб’ють – так – 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0