Балтика - Спартак. Хто отримає путівку до фіналу?

14 травня у фінальному матчі Кубка Росії (Шлях регіонів) зустрінуться команди «Балтика» і «Спартак» Москва. Матч прийме стадіон «Арена Ростек» (Калінінград).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Балтика» – «Спартак».

Балтика

Балтика загалом добре працює протягом сезону; часом калінінградці просто дивують. В останніх 10 зустрічах команда Сергія Ігнашевича здобула чотири перемоги, зазнавши шести поразок. «Прибалтійці» добре показали себе в Кубку країни; на стадії 1/2 фіналу клуб з мінімальним рахунком переміг на своєму полі сильний «Ростов» — 1:0. Аванесян став героєм зустрічі у складі «Калінінграда». Варто відзначити, що вдома «Балтика» виступає переконливіше; в останніх п'яти матчах команда святкувала три перемоги.

На минулих вихідних «Балтика» поступилася московському «Динамо» з рахунком 2:3 у РПЛ. За два тури до фінішу чемпіонату з 26 очками в активі займає 15 місце в таблиці, ризикуючи опинитися в класі.

Спартак

«Спартак» поступово зумів вийти з кризи, зумівши накопичити серію з семи матчів без поразок на всіх рівнях. Добре виступають підопічні Володимира Слішковича і в Кубку країни, завдяки чому «гладіатори» наближаються до трофею. У півфінальному матчі турніру «червоно-білі» показали клас, не маючи проблем на виїзді в дербі з московським «Динамо» 2:0. У складі «Спартака» голи забили Соболєв та Ігнатов. На виїзді «Гладіатори» демонструють хороший рівень гри, зазнавши лише однієї поразки у восьми матчах у 2024 році.

Минулих вихідних «Спартак» здобув домашню перемогу над «Краснодаром» — 1:0. З 46 очками після 28 турів москвичі займають п'яте місце в турнірній таблиці РПЛ.

Балтика - Спартак

Балтика – Спартак факти

  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 6 з останніх 8 балтійських матчів;
  • Спартак не програє в останніх 7 матчах сезону;
  • Спартак не пропускає в 4 з 5 останніх матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у виїзний успіх «народної збірної». Коефіцієнт на перемогу «Балтики» становив 3,60. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,40. Котирування Вікторії Спартак зупинилися на позначці 2,18. Букмекери не очікують результативного футболу в кубковому матчі. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,78, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,10. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Балтика» не перестає дивувати, команда вперто чіпляється за можливість виграти трофей, водночас ризикуючи вилетіти з РПЛ. «Спартак» продовжує дотримуватися своєї лінії; після зміни тренера команда не знає провалів, впевнено виступає як вдома, так і на виїзді. Хлопці Слісковича виграють кубок, «гладіатори» за рахунок кращої кондиції, більшого складу виконавців і класу вийдуть у фінал: перемога «Спартака» – 2,18.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0