Ворскла - Шахтар Донецьк. Чи зроблять «гірники» золотий дубль?

15 травня в рамках фіналу Кубка України на арені «Авангард» (Рівне) зійдуться команди «Ворскла» та донецький «Шахтар».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ворскла» – «Шахтар».

«Ворскла»

«Ворсклі» не вистачає зірок з неба, а в історії полтавської команди вистачає пам’ятних моментів. У змаганнях 2009 року команда «Ворск» виграла єдиний у своїй історії Кубок України. «Зелено-білі» ще раз (2020) пробилися у фінал, однак залишилися без трофею. Зараз «Ворскла» діє не найкращим чином, команда налаштована на кубковий фінал, тому має п’ять поразок поспіль. А ось у півфіналі Кубка підопічні Сергія Долганського на його полі здобули важливу перемогу над «Поліссям» 1:0.

Минулих вихідних «Ворскла» зіграла неоднозначний матч, поступившись «Минаю» з рахунком 2:3, хоча по ходу матчу вигравала з рахунком 2:0. Після 28 турів УПЛ полтавці мають 30 очок і посідають 11 місце.

Шахтар Донецьк

Щороку працює над поповненням колекції трофеїв; Лише національних кубків «помаранчево-чорні» мають тринадцять. При цьому останній Кубок команда виграла ще в 2019 році, тому є сенс перервати негативну тенденцію. Зараз підопічні Маріно Пушича знаходяться в хорошій формі, команда не знає поразок вже 14 зустрічей. У півфінальному поєдинку «гірники» продемонстрували свій клас, розгромивши «Чорноморець» з рахунком 4:1. Голами у донеччан відзначилися Судаков (дубль), Сікан і Бондаренко.

Минулими вихідними донеччани здобули свій 15-й титул чемпіона України. Вирішальною стала перемога над головним суперником київським «Динамо» 1:0. Після 28 турів у клубу 70 очок, переслідувачам вони недосяжні.

Ворскла - Шахтар Донецьк

Ворскла – Шахтар Донецьк факти

  • Ворскла не може виграти останні 6 матчів сезону;
  • Тотал був менше 2,5 у 7 з 10 останніх матчів «Ворскли» сезону;
  • «Шахтар» виграв останні 14 матчів сезону;
  • У 12 з 15 останніх матчів «Шахтаря» тотал був більше 2,5.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються, що «гірники» цього сезону подвоять. Коефіцієнт на перемогу «Ворскли» становив 8,30. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,90. Котирування зупинилися на "Вікторії" Шахтаря на 1.32. Букмекери очікують від українських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1,70, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 2,00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У чемпіонаті «Ворскла» програє, а в кубку команда зробила ривок. Від результату фіналу багато в чому залежатиме бюджет Полтави на наступний сезон. У «Шахтаря» два склади, обидва сильніші за всіх своїх суперників по УПЛ, що підтверджує 2024 рік, вигравши всі матчі на внутрішній арені. Враховуючи різницю в класі команд, плюс кадровий потенціал за кількістю виконавців, думаю, що Пушич виграє другий трофей в Україні: перемога «Шахтаря» з гандикапом (-1) – 1,50.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0