Хетафе проти Атлетіко. Чи продовжать матрацники свою переможну серію?

15 травня в матчі 36-го туру іспанської Прімери на арені «Колізеум» (Хетафе) зустрінуться команди «Хетафе» і «Атлетіко».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Хетафе" проти "Атлетіко".

«Хетафе»

«Хетафе» повністю розслабився наприкінці чемпіонату, навіть зазнавши двох поразок поспіль. В останньому матчі чемпіонату Іспанії команда поступилася на виїзді з мінімальним рахунком Кадісу 0:1. Після 35 турів "Хетафе" займає 10-е місце в турнірній таблиці, набравши 43 очки, при коефіцієнті м'ячів 41:48. Майораль лідирує в гонці бомбардирів темно-синіх з 15 голами та однією результативною передачею.

«Сіті» зіграло на своїй території 17 матчів, здобуло вісім перемог і п’ять нічиїх, лише 4 рази поступившись на очах своїх уболівальників.

Atlético

Atlético повністю зосередився на одному турнірі, який швидко дав результати – “червоно-білі” змогли накопичити серію з трьох перемог поспіль. В останньому матчі іспанської Прімери команда змогла добитися успіху, обігравши вдома "Сельту" з рахунком 1:0. Автором переможного голу за "червоно-білих" став Де Поль. Атлетіко посідає четверте місце в турнірній таблиці, набравши 70 очок, із співвідношенням м'ячів 64:39. У гонці бомбардирів «матрацників» лідирують Мората 14+2 та Грізманн 13+6.

На виїзді «спортсмени» провели 17 матчів, здобувши 6 перемог і 3 нічиїх, а також зазнавши 8 поразок.

Хетафе проти Атлетіко

Факти про матч Хетафе – Атлетіко

  • «Атлетіко» не зіграв ворота в 11 з останніх 12 виїзних матчів проти «Хетафе» в усіх турнірах;
  • Атлетіко не програє в останніх 25 матчах проти Хетафе в усіх турнірах;
  • У 7 з 8 останніх матчів Ла Ліги Хетафе було забито менше 2,5 голів

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцем виїзного матчу букмекери бачать столичний клуб. Коефіцієнт на перемогу Хетафе становив 4,84. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,58. Котирування Вікторії Атлетіко зупинилися на позначці 1,79. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,69, «Тотал більше 2,5» з лапками – 2,22.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Хетафе не вирішує турнірні проблеми, гравці подумки вже у відпустці, команда дограє сезон для власного задоволення. "Атлетіко" зберігає шанси на медалі, хоча вони скоріше теоретичні. Мотивації в обох команд небагато, але все ж індивідуально-командний рівень у «матрацників» вищий, до того ж в останніх зустрічах вони грають на результат, на відміну від господарів: перемога «Атлетіко» – 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0