Аталанта – Ювентус. Хто отримає кубок?

15 травня на "Олімпіко Арені" (Рим) у фінальному матчі Кубка Італії зустрінуться команди "Аталанта" і "Ювентус".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аталанта" – "Ювентус".

Аталанта

Аталанта не може похвалитися багатьма трофеями. Лише одного разу, в сезоні 1962-63, «королева провінцій» виграла Кубок Італії. Ще чотири рази «бергамоти» опинялися у фінальних матчах, але кожного разу трофей вислизав з їхніх рук. Цього разу команда Джан П'єро Гасперіні змогла показати свою найкращу гру, зламавши опір "Фіорентини" в домашньому півфінальному матчі - 4:1. Влучні удари Компейнерса, Скамакки, Лукмана та Пасаліча принесли перемогу господарям.

Минулого вікенду Аталанта здобула важливу перемогу в чемпіонаті, обігравши вдома Рому з рахунком 2:1. Після 35 ігор Серії А в активі "богині" 63 очки і 5 місце в турнірній таблиці, яке дає право стартувати в Лізі чемпіонів.

Ювентус

У Ювентуса немає проблем з трофеями; клуб має рекордні 14 перемог у Кубку країни. Свою останню нагороду «стара синьйора» здобула не так давно, буквально у 2021 році. Варто зазначити, що наразі туринська команда не може похвалитися надійним рівнем гри; в останніх 10 матчах команда здобула лише дві перемоги. Але в Кубку хлопцям це вдається максимально використати; команда перемогла в Римі «Лаціо» (2:0, 1:2) за сумою двох матчів. Лідером гонки бомбардирів у чорно-білих є Мілік; польський футболіст зумів забити чотири голи.

Минулого вікенду Ювентус не зміг здолати Салернітану, зігравши внічию 1:1. За два тури до фінішу чемпіонату туринська команда, маючи в активі 67 очок, ділить 3-4 місце в таблиці з Болоньєю.

Аталанта – Ювентус

Факти про матч Аталанта – Ювентус

  • Аталанта і Ювентус зіграли внічию в 5 з останніх 6 матчів у всіх турнірах;
  • Ювентус не може виграти останні 6 матчів сезону;
  • Загальна сума була менше 2,5 у 8 з останніх 10 матчів Ювентуса сезону;
  • Аталанта не програє в останніх 7 матчах сезону;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Аталанти сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не мають фаворита фіналу кубка. Коефіцієнт на перемогу "Аталанти" становив 2,85. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,10. На перемогу Ювентуса котирування зупинилися на позначці 2,85. Букмекери не очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,67, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,30. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Аталанта впевнено завершує сезон, команда зіграє у двох кубкових фіналах, плюс практично гарантувала собі участь у Лізі чемпіонів на наступний розіграш. Останні місяці «Ювентус» терпить невдачі, команда вже опустилася на 4 місце в турнірній таблиці Серії А і не виграє 6 матчів поспіль. Якщо говорити про майбутній фінал, то важко комусь віддати перевагу. «Богиня» на ходу, але туринська команда більш досвідчена і може готуватися до одного матчу і мати мотивацію. Враховуючи нічийний синдром команд в очних зустрічах, плюс останні результати Ювентуса і серію Бергамотів без провалів, думаю, що в основний час переможець не визначиться: нічия – 3,10.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0