Айнтрахт проти РБ Лейпциг. Яка команда забере всі три очки?

У суботу, 18 травня, на стадіоні «Дойче Банк Парк» відбудеться матч між «Айнтрахтом» і «РБ Лейпциг» в рамках 34-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Айнтрахт» проти «РБ Лейпциг».

«Айнтрахт»

«Айнтрахт» зазнав невдачі в кінцівці цього чемпіонату Німеччини, але все ж зміг зберегти свої позиції в єврокубковій зоні. Команда виконала своє головне завдання і тепер просто намагатиметься порадувати своїх уболівальників у заключному матчі цього насиченого сезону.

«Орли» гідно провели цю кампанію, але все ж провальний фініш точно не можна зарахувати в актив «Айнтрахту». У фінальному турі німецької Бундесліги господарі спробують реабілітуватися за останні невдачі, незважаючи на відсутність турнірної мотивації та будь-яких завдань.

РБ Лейпциг

Бики зіграли внічию з «Вердером» в останньому турі чемпіонату Німеччини, і цього очка вистачило команді, щоб фінішувати на четвертій позиції в турнірній таблиці. Таким чином, наступного сезону РБ Лейпциг представлятиме Бундеслігу в Лізі чемпіонів.

«Лейпциг», на відміну від свого наступного суперника, зумів дати ефектний фініш і набрав солідну кількість очок у заключних турах. В останній матч сезону «Бики» можуть зіграти в експериментальному складі, але навіть з резервними гравцями будуть націлені на позитивний результат.

Айнтрахт проти РБ Лейпциг

Айнтрахт проти РБ Лейпциг факти

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Німеччини «Айнтрахт» переміг «РБ Лейпциг» з рахунком 1:0;
  • У двох з останніх п'яти матчів між суперниками різного рівня ставка була на «обидві команди заб'ють»;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Оверхед (2,5);
  • РБ Лейпциг виграв лише один з останніх п'яти матчів проти Айнтрахта Франкфурта в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч останнього туру німецької Бундесліги: на перемогу Айнтрахта можна поставити 4,00, на нічию — 4,10, на перемогу за РБ Лейпциг за 1,84. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде останній матч для обох команд у цій Бундеслізі, в якому вони не зможуть покращити своє турнірне становище. Суперники навряд чи вийдуть на цей матч найкращим складом і, ймовірно, будуть грати без тиску на кінцевий результат. Такий стан речей сприяє видовищному та результативному футболу, тому цікавим вибором у цьому випадку видається ставка на тотал овер (3,5) за 2,25 від 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0