Борусія D – Дармштадт. Аутсайдер відбере очки у фаворита?

У суботу, 18 травня, на стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» відбудеться матч 34-го туру німецької Бундесліги між «Боруссією» Дортмунд і «Дармштадтом».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Боруссія Д» проти «Дармштадт».

Дортмундська "Боруссія"

в останньому турі чемпіонату Німеччини слабко поступилася "Майнцу" з рахунком 0:3 і остаточно втратила шанси посісти четверте місце в поточному розіграші. Бамблбіз фінішують на п’ятій позиції, але все одно зіграють у Лізі чемпіонів наступного сезону.

Всі думки гравців і тренерського штабу дортмундської «Боруссії» зайняті фінальним матчем головного єврокубкового турніру, але команда може вийти в фінальний раунд Бундесліги найсильнішим складом, щоб зберегти ігровий тонус. Крім того, «джмелі» явно захочуть порадувати місцевих уболівальників в останньому домашньому матчі сезону.

Дармштадт

Дармштадт – найгірша команда нинішнього чемпіонату Німеччини, яка давно вилетіла з еліти німецького футболу. У наступному сезоні ця скромна команда виступатиме у Другій Бундеслізі та спробує повернутися до когорти найкращих команд Німеччини.

У заключному матчі сезону «Дармштадт» однозначно гратиме без тиску, а просто намагатиметься зіграти максимально пристойно та завдати певних проблем іменитому супернику. У гостей обов'язково будуть свої моменти, питання лише в тому, чи зможуть вони ними скористатися.

Борусія D – Дармштадт

Боруссія D – Дармштадт факти

  • У першому турі цього чемпіонату Німеччини дортмундська «Боруссія» перемогла «Дармштадт» з рахунком 3:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами чемпіонату Німеччини ставка була на Оверхед (2,5);
  • У двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють»;
  • Боруссія Дортмунд виграла три з останніх п'яти матчів проти Дармштадта в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч останнього туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Боруссії» Д можна поставити за 1,24, на нічию — 8,00 і на перемогу Дармштадта за 9,50. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Боруссія Д» по праву вважається явним фаворитом майбутнього матчу, але багато що залежатиме від того, які склади опонентів складуть на цю зустріч. Ні господарі, ні гості не зможуть змінити своє турнірне становище, тож у фінальному раунді цього розіграшу Бундесліги вони можуть зіграти собі заради задоволення. Ймовірно, «Дармштадт» спробує голосно грюкнути дверима, тому логічно зробити ставку «обидві команди заб’ють» за 1,67 від букмекерської контори Betcity.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0