Манчестер Сіті – Вест Гем. Чи продовжиться переможна серія Сіті?

У неділю, 19 травня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться матч "Манчестер Сіті" - "Вест Хем" в рамках 38-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Сіті – Вест Гем

Манчестер Сіті

Пепа Гвардіоли досягла дуже високих успіхів і дуже близька до виграшу ще одного титулу Англії. Для цього «Манчестер Сіті» необхідно взяти три очки в останньому турі АПЛ, щоб підтвердити статус найкращого і найсильнішого англійського клубу на даний момент.

У «Манчестер Сіті» також попереду фінал Кубка Англії проти «Манчестер Юнайтед», але поки що всі думки «Сіті» зосереджені на тому, щоб фінішувати в чемпіонаті. Гвардіола повинен відправити на таку важливу зустріч своїх найсильніших гравців, чий клас допоможе команді отримати бажаний результат.

Вест Хем

Вест Хем завершить цей сезон в англійській Прем'єр-лізі в середині турнірної таблиці, і загалом "молотобійці" можуть бути задоволені своєю грою, хоча могли б і краще. У лондонців іноді були дуже круті періоди, але були й відверто катастрофічні бої.

Наступного сезону у Вест Хема буде новий головний тренер, Девід Мойєс залишить свою посаду після матчу проти Манчестер Сіті. «Молотобійцям» доведеться стрибнути вище голови, щоб гідно провести свого наставника, адже шансів на перемогу в останньому турі Прем’єр-ліги у них небагато.

Манчестер Сіті – Вест Гем

Манчестер Сіті – Вест Гем факти

  • У першому турі нинішнього розіграшу Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" виграв у "Вест Хема" з рахунком 3:1;
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками у всіх турнірах ставка була на те, що заб'ють обидві команди;
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між командами ставка була на ТБ (2,5);
  • Манчестер Сіті виграв чотири з останніх п'яти матчів Прем'єр-ліги проти Вест Хема;
  • Востаннє Манчестер Сіті програвав у Чемпіонаті Англії 6 грудня 2023 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч останнього туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити за скромні 1,11, на нічию – за 11,0, а на перемогу Вест Хема - за 21,0. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Манчестер Сіті повинен виграти останній матч цього сезону Прем'єр-ліги, щоб захистити свій чемпіонський титул. «Городяни» підійдуть до матчу проти «Вест Хема» як явні фаворити і докладуть усіх зусиль, щоб продовжити безпрограшну серію в Чемпіонаті Англії. Гостям буде складно показати свій найкращий футбол у такій грі, тому непоганим варіантом для прогнозу виглядає ставка на фору 1 (-2,5) за 1,76 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0