Інтер проти Лаціо. Чи продовжать «Орли» безпрограшну серію?

19 травня в рамках 37-го туру італійської Серії А на арені "Джузеппе Меацца" (Сан-Сіро) (Мілан) зустрінуться "Інтер" і "Лаціо".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Лаціо".

Інтер

Інтер продовжує впевнено рухатися вперед; за 10 матчів команда здобула шість перемог і дві нічиї, а також зазнала двох поразок. В останньому матчі Серії А підопічні Сімоне Індзагі змогли добитися успіху, розгромивши на виїзді Фрозіноне з рахунком 5:0. У складі "Мілана" забивали Фраттезі, Арнаутовіч, Б'юкенен, Мартінес і Тюрам. "Інтер" посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 92 очки, при співвідношенні м'ячів 86:19. Мартінес лідирує в гонці бомбардирів "чорно-синіх" з 24 голами і 2 асистами.

Вдома «змії» провели 18 зустрічей у рамках Серії А, здобувши 14 перемог і 3 нічиї, лише одного разу поступившись.

Лаціо

Лаціо помітно покращив результати, навіть зумівши набрати шестиматчеву безпрограшну серію. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Ігоря Тудора змогли тріумфувати, здолавши вдома Емполі з рахунком 2:0. У складі синьо-білих голи забили Патрік і Весіно. Лаціо посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 59 очок, при співвідношенні м'ячів 47:37. У гонці за результативність «орлят» лідирують Іммобіле 7+1 та Весіно 6+1.

На виїзді римляни провели 18 матчів у чемпіонаті, по 8 разів перемогли та програли та двічі зіграли внічию.

Інтер проти Лаціо

Факти про матч "Інтер" проти "Лаціо".

  • Інтер виграв 15 з останніх 18 матчів Серії А;
  • Інтер забив щонайменше 2 голи в 6 з останніх 7 матчів Серії А;
  • Лаціо не програє в останніх 5 матчах Серії А

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в матчі міланцям. Коефіцієнт на перемогу "Інтера" становив 1,65. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,30. Котирування Вікторії Лаціо зупинилися на 5.20. Букмекери очікують від італійських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,10, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Інтер гарантував собі чемпіонство, команда грає в своє задоволення, а гравці, які менше виходили на поле протягом сезону, отримують ігрову практику. «Лаціо» гарантував собі участь у єврокубках, завдання за підсумками сезону – випередити земляків із «Роми». Команди не вирішують турнірних завдань, тому можуть грати в цікавий і результативний футбол для вболівальників: тотал більше 2,5 - 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0