Рома проти Дженоа. Чи перервуть римляни серію без перемог у цьому сезоні?

19 травня в рамках 37-го туру італійської Серії А на «Олімпіко Арені» (Рим) поміряються між собою команди «Рома» і «Дженоа».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Дженоа

«Рома»

«Рома» показала на даний момент хороший футбол, команда навіть повернулася в список претендентів на перше місце. Однак наприкінці сезону команда пройшла серію з п'яти матчів без перемоги, тим самим перекресливши всі свої амбіції, як в Європі, так і на внутрішній арені. В останньому матчі Серії А підопічні Даніеле Де Россі зазнали поразки на виїзді від Аталанти з рахунком 1:2. Єдиний гол у складі римлян забив Пеллегріні. "Рома" займає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 60 очок, при співвідношенні м'ячів 63:44. У гонці бомбардирів Вовчиці лідирує Дібала з 13+9 і Лукаку з 12+3.

Вдома «жовто-червоні» провели 18 матчів у чемпіонаті, здобувши 11 перемог і 4 нічиї, зазнавши лише трьох невдач.

«Дженоа»

«Дженоа» підтягнула гру в кінці сезону, і зараз клуб перебуває на триматчевій серії без поразок. В останній зустрічі італійської Серії А підопічні Альберто Джилардіно змогли показати свій клас, здолавши вдома Сассуоло з рахунком 2:1. У господарів гол відзначився Бадель, ще один гол був забитий після автоголу. Дженоа посідає 11-е місце в турнірній таблиці, набравши 46 очок, при коефіцієнті м'ячів 43:44. Гудмундссон лідирує в гонці бомбардирів "Гріфонів" з 14 голами та 3 асистами.

На виїзді «червоно-сині» провели 18 зустрічей, з них 4 виграли, по 7 матчів зіграли внічию та програли.

Рома проти Дженоа

Рома проти Дженоа факти

  • В останніх 3 матчах Дженоа в Серії А було забито більше 2,5 голів;
  • Дженоа забила принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Серії А 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху римлян. Коефіцієнт на перемогу Роми становив 1,55. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,20. Котирування Вікторії Дженоа зупинилися на позначці 6,70. Букмекери не знають, чого очікувати від клубів щодо результативності. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,90, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,95. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Рома» промахнулася в кінці сезону; замість того, щоб виграти Кубок Європи і потрапити в Лігу чемпіонів, команда залишилася ні з чим. «Дженоа» насолоджується рештою сезону і починає стабільно набирати очки, коли тягар відповідальності знято з їхніх плечей. У найближчому матчі, думаю, підопічні Де Россі зможуть взяти три очки, рідні трибуни мають допомогти «жовто-червоним» перервати серію поразок: перемога «Роми» – 1,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0