Монако проти Нанта. Чи продовжать «князі» не програвати вдома?

19 травня в рамках 37-го туру італійської Серії А на арені "Джузеппе Меацца" (Сан-Сіро) (Мілан) зустрінуться "Інтер" і "Лаціо".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монако" – "Нант".

Монако

Монако набрав відмінний темп, в останніх 10 зустрічах команда здобула 7 перемог і 2 нічиїх, при цьому зазнавши однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату підопічні Аді Хюттера також продемонстрували свій клас, розгромивши на виїзді «Монпельє» з рахунком 2:0. У складі монегасків голи відзначилися Уаттара і Фофана. Монако посідає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 64 очки, при коефіцієнті м'ячів 64:42. Бен Йеддер лідирує в гонці бомбардирів "червоно-білих" з 15 голами і 2 асистами.

Вдома «князі» провели 16 матчів у Лізі 1, здобувши 9 перемог і 3 нічиї, а також зазнавши 4 поразок.

Нант

Нант зовсім слабкий; команда не може добитися успіху в четвертому матчі поспіль. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні Жослена Гурвеннека відверто провалили, поступившись на своїй території Ліллю з рахунком 1:2. У господарів відзначився Аблін. «Нант» посідає 14-е місце в турнірній таблиці, набравши 33 очки, при коефіцієнті м'ячів 30:51. Мохамед лідирує в гонці бомбардирів Канарських островів з 8 голами і 2 асистами.

"Жовто-зелені" провели на виїзді 16 матчів, здобувши шість перемог і три нічиї, ще в семи випадках "канарки" зазнали поразок.

Монако проти Нанта

Факти про матч Монако – Нант

  • Монако виграв 6 з останніх 7 матчів Ліги 1;
  • Монако забив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Ліги 1

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху монегасків. Коефіцієнт на перемогу "Монако" становив 1,41. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,37. Котирування Вікторії Нант зупинилися на позначці 6,68. Букмекери очікують від французьких команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 1,82, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 2,03. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Монако провів сезон у хорошому темпі, в результаті команда стала другою в Лізі 1 після ПСЖ. «Нант» завдяки вдалому завершенню чемпіонату зумів гарантувати собі місце в еліті на наступний сезон. Команди не мають турнірної мотивації, тому гратимуть у своє задоволення, і я думаю, що «канарки» точно не програють великого. І монегаскам не варто наполягати на такому результаті: Нант не програє більше ніж в 1 гол – фора 2 (+1,5) – 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0