Манчестер Сіті проти Манчестер Юнайтед. Яка команда виграє Кубок Англії

У суботу, 25 травня, на стадіоні Уемблі відбудеться матч Кубка Англії між Манчестер Сіті та Манчестер Юнайтед.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Манчестер Юнайтед".

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» захищатиме свій титул у Кубку Англії, а підопічні Пепа Гвардіоли знову зустрінуться зі своїми головними суперниками та сусідами з «Юнайтед». Немає сумнівів щодо мотивації «городян», оскільки вони будуть налаштовані додати ще один трофей до своєї колекції нагород.

У майбутньому матчі саме «Манчестер Сіті» повинен грати з позиції сили і діятиме першим номером. За підсумками сезону «городяни» набрали дуже пристойну швидкість, перебувають у відмінній формі і обов’язково докладуть максимум зусиль, щоб виграти наступний турнір.

«Манчестер Юнайтед»

Але «Манчестер Юнайтед» програв не лише в кінці цієї кампанії, а й протягом усього сезону. Восени команда вилетіла з Ліги чемпіонів, а в Чемпіонаті Англії була далека від боротьби за високі місця і фінішувала в середині турнірної таблиці, позаду всіх своїх конкурентів.

Перемога у фіналі Кубка Англії гарантує «червоним дияволам» участь у Лізі Європи в наступному сезоні, але для цього «Юнайтед» потрібно стрибнути вище голови і показати свій найкращий футбол. Навіть маючи статус відвертого аутсайдера, команда Еріка Тен Хега точно матиме свої моменти у фінальній грі.

Манчестер Сіті проти Манчестер Юнайтед

Манчестер Сіті проти Манчестер Юнайтед факти

  • Цього сезону «Манчестер Сіті» двічі впевнено переміг «Манчестер Юнайтед» у АПЛ: 3:0 та 3:1;
  • У минулому сезоні Манчестер Сіті переміг Манчестер Юнайтед у фіналі Кубка Англії з рахунком 2:1;
  • В останніх шести матчах між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5);
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на «обидві команди заб'ють»;
  • Манчестер Сіті виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Манчестер Юнайтед у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів англійського футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на фінальний матч Кубка Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити 1,34, на нічию — 5,40, на перемогу Манчестер Юнайтед — 7,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У минулому сезоні два манчестерські клуби вже зустрічалися у фіналі Кубка Англії і тоді перемогли «городяни». «Манчестер Сіті» по праву є фаворитом у новому вирішальному матчі, адже на даний момент різниця в класі між суперниками досить значна. Для "Манчестер Юнайтед" такий матч - можливість зіграти в єврокубках наступного сезону, але для цього "червоним дияволам" обов'язково потрібно перемагати, а значить атакувати і рухатися вперед. Перспективним вибором здається ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,77 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0