Аль-Ріяд – Аль-Наср. Чи продовжить Роналду забивати голи?

У четвер, 23 травня, на стадіоні Prince Faisal bin Fahd в Ер-Ріяді відбудеться матч між командами «Аль-Ріяд» і «Аль-Наср» в рамках 33-го туру чемпіонату Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Ріяд" проти "Аль-Наср".

«Аль-Ріяд»

Підопічні бразильського наставника Одаїра Еллманна показали непогані результати в останні тижні і вже набрали очки в чотирьох турах поспіль. За цей період вони навіть зуміли обіграти Аль-Ахлі (2:1), а це бронзовий призер нинішнього сезону.

Щоправда, Аль-Ріяд досі не зміг гарантувати збереження прописки в елітному саудівському дивізіоні. Команда з Ер-Ріяда, яка йде на 16-й позиції, випереджає Аль-Охдуд всього на 2 очки, і в двох турах, що залишилися, звичайно, цілком реально відіграти цей гандикап. Крім того, Охдуд не єдиний, хто може випередити підопічних Еллманна - Абха і Аль-Тай, які займають 15-е місце і поступаються Аль-Ріяду лише за додатковими показниками, також відстають від них на два очки, розташувавшись в передостанній рядок.

Команді доводиться боротися за виживання на тлі відчутних кадрових проблем. У лікарні перебувають румунський захисник Алін Тоска, зімбабвійський вінгер Ноуледж Мусона та саудівський центровий Салех Аль-Аббас. Втрата двох останніх – сильний удар по атаці команди, яка і без того не надто ефективна. Адже Мусона та Аль-Аббас забили 12 із 19 голів Аль-Ріяда в чемпіонаті цього сезону.

Аль-Наср

Команда Кріштіану Роналду та його співвітчизника, головного тренера Луїша Каштру більше ні за що не бореться на цьому чемпіонаті. Наздогнати нового чемпіона «Аль-Хілаля» вже неможливо, а «Аль-Ахлі», який йде третім, уже не зможе наздогнати сам «Аль-Наср». Виходить, немає мотивації. За винятком кожного гравця окремо.

Наприклад, Кріштіану Роналду, теоретично, може захотіти оновити свій і без того видатний рекорд забитих голів у нинішньому чемпіонаті – 33 голи за два тури до кінця. А взагалі «Аль-Наср» як один із варіантів голів на сезон (крім, звісно, фіналу національного кубка) може поставити собі перевершити «Аль-Хіляль» за кількістю голів. Тепер чемпіона випереджає лише два влучних постріли (96 проти 94).

Кадрові проблеми є і в Аль-Насрі. Головна втрата - бразилець Таліска, який не встигає відновитися від травми до кінця чемпіонату. Але в команді також не вистачає Гаріба, Ях'ї та Марана - ще трьох місцевих представників лінії атаки, принаймні, щодо ротації.

Аль-Ріяд – Аль-Наср

Аль-Ріяд проти Аль-Наср факти

  • «Аль-Наср» не програє в 9 матчах чемпіонату поспіль (8 перемог і нічия 1:1 проти чемпіона «Аль-Хіляль» в останньому турі)
  • Лише Кріштіану Роналду в нинішньому чемпіонаті забив більше голів (33), ніж вся команда Аль-Ріяда разом узяті (29). У господарів найгірша атака у всій лізі
  • Аль-Ріяд не програє 4 тури чемпіонату поспіль (1 перемога, 3 нічиї)

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитами матчу чемпіонату Саудівської Аравії вважаються гості з команди Аль-Наср, ймовірність перемоги яких оцінюється коефіцієнтом 1,24. На нічию букмекер пропонує коефіцієнт 7,30, на перемогу господарів — 7,90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У господарів турнірна мотивація вища, але серйозних засобів для досягнення результатів, особливо кадрових, у «Аль-Ріяда» немає. Але гості, незважаючи на відсутність чітких воріт на фініші, мають необхідну «зброю» для розгрому воріт одного з борців за виживання. І, схоже, Роналду та його партнери обов'язково захочуть «подолати» рубіж у 100 голів за чемпіонство. Та й сам Кріштіану не проти підняти бомбардирську планку ще вище.

У лінії 1xbet ми оберемо дві ставки на цю гру – тотал голів Роналду понад 1,5 за 2,57 і індивідуальний тотал Аль-Насра понад 2,5 голів із більш скромним коефіцієнтом 1,77.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0