Ліон проти ПСЖ. Чи зробить Періс золотий дубль?

25 травня в рамках фіналу Кубка Франції на арені «П'єр Моруа» (Вільнев-д'Аск) зійдуться команди «Ліон» і «ПСЖ».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліон" – "ПСЖ".

«Ліон»

На початку 2000-х років «Ліон» був гегемоном у французькому футболі, команда регулярно вигравала Лігу 1 і вигравала Кубки. У підсумку «ткачам» вдалося поповнити свою колекцію п'ятьма національними кубками, останній з яких був взятий у 2012 році. Зараз Олімпік лише мріє про повторення цих результатів. Цього сезону підопічні П'єра Сажа зуміли дійти до фіналу Кубка, обігравши вдома «Валансьєн» з рахунком 3:0 на попередньому етапі. Точні удари Ляказетта (дубль) і Орбана принесли перемогу Ліону.

За підсумками Ліги 1 "ткачі" посіли 6 місце з 53 очками, пробившись до Ліги Європи.

ПСЖ

Парі Сен-Жермен продовжує домінувати на внутрішній арені та вже виграв свій 12-й чемпіонський титул. У Кубку Франції парижани виграли рекордні 14 трофеїв, останній у 2021 році. У нинішньому Кубку країни команда Луїса Енріке також наблизилася до трофею, обігравши в півфіналі «Ренн» з рахунком 1:0 на домашньому полі. . Героєм зустрічі для "червоно-синіх" виявився Мбаппе. Наразі ПСЖ демонструє гідний рівень гри, здобувши шість перемог і дві нічиї в 10 матчах, а також зазнавши двох поразок.

За підсумками Ліги 1 ПСЖ набрав 76 очок, впевнено здобувши титул.

Ліон проти ПСЖ

Факти про матч Ліон – ПСЖ

  • Ліон не програє в 10 з останніх 11 матчів сезону;
  • Обидві команди забили в 6 з останніх 7 матчів за участю Ліона (1,78);
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 8 з останніх 10 матчів Ліона в сезоні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать парижан фаворитами кубкового матчу. Коефіцієнт на перемогу Ліона становив 5,33. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,38. Котирування ПСЖ Вікторія зупинилися на позначці 1,59. Букмекери очікують від французьких команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1,79, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 2,05. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ліон провів фантастичні останні місяці сезону і "ткачі" зроблять усе можливе, щоб взяти трофей. ПСЖ має вищий клас, команда має намір продовжувати вибивати титули у Франції. Місяць тому команди грали в чемпіонаті, Париж виграв 4:1. Думаю, що й зараз команди не будуть сидіти в обороні, буду припускати результативний футбол: тотал більше 3 – 2,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0