Боруссія Дортмунд – Реал Мадрид. Хто буде найкращою командою Європи?

1 червня у фінальному матчі Ліги чемпіонів на стадіоні Уемблі (Лондон) зустрінуться команди Боруссія Дортмунд і Реал Мадрид.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія Дортмунд" проти "Реал Мадрид".

Борусія Дортмунд

Дортмунд продемонстрував хороший рівень гри в Європі цього сезону, що дозволило клубу вийти у фінал Ліги чемпіонів. У колекції «чорно-жовтих» вже є одна така нагорода; трофей був виграний у 1997 році. 10 років тому «Джмелі» знову дійшли до фіналу Ліги чемпіонів, але цього разу не так успішно. У цьому сезоні підопічні Едіна Терзича перемогли Мілан, Ньюкасл, ПСВ, Атлетіко Мадрид і ПСЖ і готові перемогти Мадрид. У півфіналі Борусія двічі протистояла потужній атаці ПСЖ, перемігши 1:0 та 1:0.

За підсумками чемпіонату Німеччини "джмелі" стали 5-ю командою Бундесліги, набравши 63 очки в 34 матчах.

Реал Мадрид

Реал Мадрид має рекорд Ліги чемпіонів; Лос-Бланкос 14 разів вигравали найпрестижніший турнір. Наразі у клубу є всі шанси виграти ще один кубок, Мадрид у відмінному стані, команда не програє з січня. У поточній Лізі чемпіонів команді Карло Анчелотті немає рівних; У півфіналі команда була сильнішою за мюнхенську «Баварію» (2:2, 2:1). Лідери бомбардирської гонки за Реал – Вінісіус Жуніор 5+5 і Родріго 5+2.

За тур до фінішу Ла Ліги «Лос Бланкос» виграли ще один титул; У 37 іграх команда Анчелотті набрала 94 очки.

Боруссія Дортмунд – Реал Мадрид

Боруссія Дортмунд проти Реал Мадрид факти

  • Реал Мадрид не програє в 46 матчах сезону;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Боруссії сезону

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать мадридців переможцями матчу. Котирування успіху «джмелів» становили 5,20. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,40. Котирування Victoria Real зупинилися на позначці 1,64. Букмекерська контора чекає результативного футболу у фіналі. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,10, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,72. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Боруссія другий сезон поспіль близька до титулу, після торішнього провалу в Бундеслізі команда за крок від головного трофею європейського футболу. Реал Мадрид проводить дивовижний сезон, команда без проблем виграла чемпіонат Ла Ліги і не програє в єврокубках, залишивши позаду Манчестер Сіті та Баварію. У фінальному матчі хлопці Анчелотті виглядають солідніше. «Мадрид» — збалансована команда, досвідчена, обізнана і здатна грати і вигравати у фіналі. Цього не можна сказати про «джмелів», тому «вершкові» візьмуть 15-й Кубок чемпіонів: перемога «Реала» - 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0