Райо Вальєкано проти Атлетика. Чи перервуть господарі серію невдач у матчах проти басків?

25 травня в рамках 38-го туру іспанської Ла Ліги на арені Кампо де Вальекас (Мадрид) зійдуться команди Райо Вальєкано і Атлетік.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Райо Вальєкано" проти "Атлетика".

Райо Вальєкано

Райо Вальєкано не може похвалитися надійною грою; в останніх 10 зустрічах команда здобула три перемоги і три нічиї, зазнавши при цьому чотири поразки. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Іньїго Переса теж помилилися, програвши на виїзді «Барселоні» без шансів 0:3. Райо Вальєкано посідає 16-е місце в турнірній таблиці, набравши 38 очок, при коефіцієнті м'ячів 29:47. У гонці бомбардирів за «гігантів» лідирують Гарсія 6+1 і Палазон 4+1.

На своїй території «бджоли» провели 18 матчів Ла Ліги, здобувши 4 перемоги, 8 нічиїх і 6 поразок.

Атлетик

Атлетик провів не найкращі останні зустрічі; У 10 матчах команда здобула чотири перемоги та три нічиї, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Ернесто Вальверде змогли підняти настрій, обігравши вдома "Севілью" з рахунком 2:0. У складі басків голи відзначилися Гарсія та Муньяїн. «Атлетик» посідає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 65 очок, при співвідношенні м’ячів 60:37. У гонці бомбардирів червоно-білих лідирують Гурусета з 14+5 і Вільямс з 12+3.

У чемпіонаті "леви" провели 18 ігор на виїзді, здобувши 6 перемог і 5 нічиїх, а також зазнавши 7 поразок.

Райо Вальєкано проти Атлетика

Райо Вальєкано проти Атлетик факти

  • Райо Вальєкано не забив у 6 з останніх 8 матчів Ла Ліги;
  • Обидві команди забили в 6 з останніх 8 матчів Атлетика сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу баскам. Коефіцієнт на перемогу "Райо Вальєкано" становив 2,84. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,49. Котирування Вікторії Атлетік зупинилися на позначці 2,46. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,05, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,79. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Райо Вальєкано гарантував собі місце в еліті на наступний сезон, команда може грати в своє задоволення. Атлетик виграв Кубок Іспанії і стане п'ятою командою Ла Ліги, баски провели якісний сезон. Команди не мають турнірної мотивації, тому очікую від них відкритої та результативної гри: тотал більше 2,5 – 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0