Реал Мадрид – Бетіс. Чи продовжить Мадрид безпрограшну серію?

25 травня в матчі 38-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди «Реал» і «Бетіс». Матч прийме "Сантьяго Бернабеу Арена" (Мадрид).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Бетіса".

Реал Мадрид

Реал Мадрид залишався непереможним понад 40 матчів поспіль на всіх рівнях, що дозволило клубу виграти чемпіонат. Правда, в останньому матчі Прімери підопічні Карло Анчелотті дозволили собі розслабитися, зігравши внічию з Вільяреалом 4:4. Голами у складі мадридців відзначилися Гюлер (дубль), Хоселу та Лукас Васкес. Реал посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 94 очки, при коефіцієнті м'ячів 87:26. У гонці бомбардирів "Лос Бланкос" лідирують Беллінгем з 19+6 і Вінісіус Жуніор з 15+5.

На своїй території мадридці провели 18 матчів у чемпіонаті, здобувши 16 перемог і дві нічиї, жодного разу не поступившись суперникам.

Бетіс

З квітня Бетіс зумів взяти участь у семи матчах чемпіонату, здобувши чотири перемоги та дві нічиї, зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату підопічні Мануеля Пеллегріні просто виснажились, що й призвело до домашньої поразки від Реал Сосьєдад 0:2. Бетіс посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 56 очок, при співвідношенні м'ячів 48:45. Найкращі бомбардири "зелено-білих" - Вілліан Хосе (10+5) і Перес (9+1).

На виїзді Бетікос провели 18 матчів в Прикладі, здобувши 5 перемог і 7 нічиїх, а також поступившись у шести іграх.

Реал Мадрид – Бетіс

Реал Мадрид проти Бетіс факти

  • Реал Мадрид не програє в останніх 31 матчах Ла Ліги;
  • Реал Мадрид забив принаймні 4 голи в останніх 3 матчах;
  • Реал Мадрид забив більше 2,5 голів в останніх 4 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються, що «королівський клуб» переможе. Котирування успіху Реала становили 1,37. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,51. Для Victoria Betis котирування зупинилися на позначці 7,52. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 1,83, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 2,00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал вирішив усі свої проблеми в чемпіонаті, але розслаблятися йому ще рано; у команди попереду фінал Ліги чемпіонів. У будь-якому випадку Бетіс фінішує на сьомому місці в Ла Лізі і в наступному сезоні гратиме в Лізі конференцій. У команд немає турнірної мотивації, тому припускаю, що «вершкові» продовжать результативний фініш сезону і порадують результативним футболом: тотал понад 3,5 – 2,00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0