Севілья проти Барселони. Чи перерве севільська команда програшну серію?

26 травня в матчі 38-го туру іспанської Прімери на "Рамон Санчес Пісхуан Арена" (Севілья) зустрінуться команди "Севілья" і "Барселона".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Севілья" – "Барселона".

«Севілья»

«Севілья» в підсумку повністю ослабла, навіть накопичивши серію з трьох поразок поспіль. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Кіке Санчеса Флореса на виїзді без шансів програли «Атлетику» з Більбао з рахунком 0:2. "Севілья" займає 13-е місце в турнірній таблиці, набравши 41 очко після 37 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 47:52. У гонці бомбардирів команди Nervion Ен-Несірі лідирує з 15 голами та двома асистами.

На своїй території «червоно-білі» провели 18 матчів, здобувши шість перемог, п’ять нічиїх, а також зазнавши семи поразок.

Барселона

Барселона показує гідні результати; в останніх 10 зустрічах команда здобула сім перемог, зазнавши при цьому трьох поразок. Непогано для підопічних Хаві склався останній матч Прімери, в якому вони вдома перемогли Райо Вальєкано з рахунком 3:0. У господарів відзначилися Педрі (дубль) і Левандовскі. Барселона займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 82 очки, при коефіцієнті м'ячів 77:43. Левандовскі лідирує в гонці бомбардирів "блаугранас" з 18 голами і 8 асистами.

На виїзді каталонці провели в Прикладі 18 матчів, здобувши 10 перемог і шість нічиїх, а також зазнавши двох поразок.

Севілья проти Барселони

Севілья проти Барселони факти

  • Барселона зберегла ворота на нуль у 9 з останніх 12 матчів Ла Ліги;
  • Барселона виграла 8 з останніх 10 матчів Ла Ліги;
  • Барселона забила щонайменше 2 голи в останніх 6 матчах. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать каталонців переможцями матчу. На успіх Севільї котирування становили 3,81. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,06. Котирування Барселони Вікторії зупинилися на позначці 1,87. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 2,05, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 1,80. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Севілья провалює черговий сезон, і з кожним роком клубу стає все важче підтримувати високий рівень. Якщо минулого року клуб виграв Кубок Європи, то зараз – повне фіаско. Барселона відстояла друге місце в Ла Лізі, але для каталонців будь-який результат, крім титулу, є провалом. Команди підходять до стику з протилежними результатами, тричі поспіль програли господарі, а гості, навпаки, перемогли. Результат матчу, за великим рахунком, для клубів не важливий, тому вони зіграють яскраво і результативно: тотал більше 3 - 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0