Балтика - Зеніт. Хто отримає трофей?

2 червня в суперфіналі Кубка Росії зійдуться команди «Балтика» і «Зеніт». Поєдинок прийме арена «Лужники» (Москва).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Балтика» – «Зеніт».

«Балтика»

Калінінградська команда не змогла залишитися в еліті російського футболу, незважаючи на якісний футбол, який вони продемонстрували навесні. У чемпіонаті підопічні Сергія Ігнашевича фінішували на 15-му місці, а новий сезон розпочнуть у «найкращій лізі світу» – ФНЛ. Калінінградці провалили фінал РПЛ, програвши 4 останні ігри. При цьому в кубку клуб залишив поза увагою «Ахмат», «Крила Рад», «Локомотив», ЦСКА, «Ростов» і «Спартак». За крок до фіналу в Калінінграді обіграли «Збірну народу» — 1:0. Андраде виявився героєм зустрічі у складі прибалтійців.

Цього сезону балтійці на 100% віддані кубку.

Зеніт

Зеніт, незважаючи ні на що, за звичкою є чемпіоном Росії; за останні роки команда привчила всіх до свого домінування. Якщо говорити про Кубок Росії, то в колекції петербуржців їх вже п'ять. На вихідних петербуржці перемогли вдома «Ростов» з рахунком 2:1, стали чемпіоном і продовжили контракт із Сергієм Семаком на стадіоні. У Кубку Росії «зенітники», хоч і з проблемами, йшли до фіналу. На шляху до фіналу «Зеніт» обійшов «Ахмат», «Крила Рад», московське «Динамо» та «Спартак».

Нарешті, у півфіналі обіграли ще одного столичного гранда ЦСКА (1:1, 1:0), а в серії пенальті домоглися успіху.

Балтика - Зеніт

Балтика – Зеніт факти

  • Обидві команди забили в 7 з 9 останніх балтійських матчів сезону;
  • Загальна кількість голів перевищувала 2,5 у 7 з 9 останніх матчів сезону «Балтики»;
  • Загальна кількість голів була менше 2,5 у 8 з 10 останніх матчів «Зеніту» сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в золотий дубль Санкт-Петербурга. Коефіцієнт на перемогу «Балтики» становив 8,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,40. Котирування зупинилися на Вікторії Зеніт на 1.45. Букмекери не знають, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,85, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Балтику» очікує чергова реструктуризація складу; Взимку команда чудово попрацювала на трансферному ринку, змінивши стать основного складу та зігравши на хорошому рівні. Однак виліт до ФНЛ загрожує відходом лідерів і іноземних гравців, якщо не всіх, то багатьох. Національний кубок – «лебедина пісня» калінінградців. Зеніт, незважаючи ні на що, знову найкраща команда Росії, з найдорожчим складом, але не найкращою грою. У кубку «Балтика» грає стабільно і збалансовано, тому чекаю від них ще однієї сенсації. Думаю, Ігнашевич зможе налаштувати своїх хлопців на історичний для них і клубу в цілому матч: перемога «Балтики» – 8,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0