Нью-Йорк Ред Буллз проти Шарлотт. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

30 травня в матчі регулярного сезону MLS на Red Bull Arena (Harrison) зустрінуться команди New York Red Bulls і Charlotte.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нью-Йорк Ред Буллз» проти «Шарлотт».

Нью-Йорк Ред Буллз

Нью-Йорк Ред Буллз виступає непослідовно; в останніх 10 зустрічах команда здобула по 4 перемоги та нічию, а також зазнала 2 поразок. В останньому матчі Американської ліги підопічні Сандро Шварца зазнали невдачі, поступившись на виїзді Нью-Йорк Сіті з рахунком 1:2. У гостей відзначився Харпер. "Нью-Йорк Ред Буллз" займає 5-е місце в турнірній таблиці Сходу, набравши 23 очки після 14 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 25:21. Морган лідирує в гонці бомбардирів Red Bulls з 9 голами і 3 асистами.

На своїй території нью-йоркці провели 5 матчів у рамках чемпіонату, здобувши три перемоги та двічі зігравши внічию.

Шарлотта

Шарлотта зуміла взяти участь у п'яти травневих зустрічах, не програвши жодної з них. В останньому матчі чемпіонату Америки підопічні Діна Сміта не змогли показати максимальний результат, клуб на своїй території завершив матч з «Філадельфія Юніон» з рахунком 0:0. «Шарлотт» займає 7 місце в турнірній таблиці конференції, набравши 22 очки після 15 зустрічей, при співвідношенні м’ячів 14:13. У гонці бомбардирів "корон" лідирують Аг'єманг 3+1 і Варгас 2+1.

На виїзді за регулярний сезон команда провела 6 матчів, здобувши по одній перемозі та нічию та зазнавши чотирьох поразок.

Нью-Йорк Ред Буллз проти Шарлотт

Факти про матч «Нью-Йорк Ред Буллз» проти «Шарлотт».

  • Шарлотта не пропускала в останніх 5 матчах MLS.;
  • Шарлотт забив менше 2,5 голів в останніх 5 матчах MLS;
  • «Нью-Йорк Ред Буллз» забили понад 2,5 голи в останніх 4 матчах MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху «биків». Коефіцієнт на перемогу «Нью-Йорк Ред Буллз» становив 1,67. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,04. Для Вікторії Шарлотт котирування зупинилися на 5,20. Букмекери не знають, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,99, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,83.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нью-Йорк Ред Буллз» показують загалом непоганий рівень гри, особливо вдома. Шарлотта також домашня команда; очки на виїзді їм важко виграти. Враховуючи зустріч двох сильних команд вдома, думаю, хлопці Шварца зможуть взяти три очки, відірвавшись від суперників у турнірній таблиці MLS: перемога «Нью-Йорк Ред Буллз» – 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0