Х'юстон Динамо проти Колорадо Репідс. Чи перервуть господарі серію без домашніх перемог?

30 травня в рамках регулярного чемпіонату MLS на Shell Energy Arena (Х'юстон) зійдуться команди Х'юстон Динамо і Колорадо Репідс.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Х'юстон Динамо" проти Колорадо Репідс

Х'юстон Динамо

Х'юстон Динамо показує дуже скромний результат на цьому етапі сезону; за 10 матчів команда здобула лише дві перемоги. В останньому матчі американської ліги підопічні Бена Олсена також помилилися, програвши на виїзді Лос-Анджелес Гелаксі 1:2. Автором єдиного голу у складі помаранчевих став Блессінг. Х'юстонське "Динамо" займає 8-е місце в західній турнірній таблиці, набравши 18 очок після 14 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 13:15. У гонці бомбардирів "Динамо" лідирує Ібрагім, на рахунку якого 4 голи та 2 асисти.

На своїй території «помаранчеві» провели 7 матчів у чемпіонаті, здобувши 2 перемоги та 3 нічиї, а також зазнавши 2 поразок.

Колорадо Репідс

Колорадо також почав робити помилки останнім часом; у п'яти зустрічах клуб здобув дві перемоги та нічию, зазнавши при цьому двох поразок. В останньому матчі регулярного чемпіонату підопічні Кріса Армаса також не зуміли добитися успіху; команда вдома поступилася Міннесоті 3:3. У господарів відзначилися Кабрал (дубль) і Наварро. «Колорадо» посідає 6-е місце в турнірній таблиці конференції, набравши 22 очки після 15 матчів, при співвідношенні м’ячів 27:26. Наварро лідирує в гонці бомбардирів "червоно-синіх" з 9 голами і 2 асистами.

На виїзді «Рапідс» провели 8 матчів у лізі, здобувши три перемоги та дві нічиї, а також зазнавши трьох поразок.

Х'юстон Динамо проти Колорадо Репідс

Х'юстон Динамо проти Колорадо Репідс факти

  • У 8 з останніх 10 матчів MLS Колорадо було забито більше 2,5 голів;
  • Колорадо забив принаймні 2 голи у 8 з останніх 10 матчів MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Коефіцієнт на перемогу Х'юстонського Динамо становив 1,99. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування Victoria Colorado Rapids зупинилися на позначці 3,74. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,11, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,74. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Х'юстон Динамо не має стабільності, через що команда почала втрачати позиції в турнірній таблиці. Колорадо також не дуже стабільно, багато забиває та пропускає. Команди об’єднує нестабільність і місця в турнірній таблиці, але різниця в стилі гри: «Х’юстон» надійний в обороні, але ми теж мало забиваємо голів. Колорадо, навпаки, забиває та пропускає зі стилем. Результативного футболу від майбутнього матчу не чекаю, думаю, що господарі нав’яжуть супернику свій футбол: тотал менше 2,5 – 2,11.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0