Динамо Мінськ – Арсенал Дзержинськ. Чи продовжить «Динамо» безпрограшну серію в чемпіонаті?

1 червня в матчі 11-го туру Вищої ліги Білорусі на арені «Динамо» (Мінськ) зустрінуться команди «Динамо» Мінськ і «Арсенал Дзержинськ».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Мінськ – Арсенал Дзержинськ

Динамо Мінськ

Динамо Мінськ проводить сезон у відмінному темпі; в 10 матчах команда здобула 5 перемог і 4 нічиї, при цьому зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату Білорусі підопічні Вадима Скрипченка не змогли показати себе на краще; на виїзді клуб зіграв унічию зі «Славією Мозир» 1:1. У столичних гол відзначився Демченко. Динамо посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок, при співвідношенні м'ячів 16:6. Адеола лідирує в гонці бомбардирів синіх і білих; нігерієць забив 4 голи.

На своїй території динамівці провели 5 матчів у рамках чемпіонату, здобувши 2 перемоги та тричі розділивши очки з суперниками.

Арсенал Дзержинськ

Арсенал виступає з перемінним успіхом; У п'яти матчах команда здобула дві перемоги, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату країни підопічні В'ячеслава Вашкевича змогли підняти настрій, розгромивши у своїх стінах БАТЕ з рахунком 2:0. У Дзержинська голи забили Годяєв і Ловець. Арсенал посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 14 очок, при співвідношенні м'ячів 8:8. У гонці бомбардирів "канонірів" лідирує Радіковський, на рахунку якого 4 голи та результативна передача.

На виїзді команда провела 4 матчі чемпіонату, здобувши по одній перемозі та нічию, двічі поступившись суперникам.

Динамо Мінськ – Арсенал Дзержинськ

Динамо Мінськ - Арсенал Дзержинськ факти

  • Мінське "Динамо" не програє в останніх 14 матчах чемпіонату Білорусі;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 8 з останніх 9 матчів мінського «Динамо»;
  • Загальна кількість забитих м'ячів у 9 з 10 останніх матчів "Арсенала" в чемпіонаті Білорусі була менше 2,5.

Прогноз підсумків гри

Динамо залишається єдиною командою чемпіонату, яка жодного разу не програвала в чемпіонаті. Мінчани мають намір підтвердити статус найкращої команди країни. Каноніри добре виступають серед еліти, демонструючи надійну гру в обороні, завдяки чому їм вдалося закріпитися в середині турнірної таблиці. Обидві команди чудово грають у захисті, пропускаючи в середньому менше 1 голу за гру. Вважаю, що і в очній зустрічі команди не зіграють результативно, гості змикатимуться і не дадуть чемпіону спокійно йти в атаку: тотал менше 2,5. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0