Акрон проти Уралу. Чи продовжать господарі безпрограшну серію перед своїми вболівальниками?

1 червня в матчі заключного раунду плей-офф РПЛ на арені «Кристал» (Жигулівськ) зустрінуться команди «Акрон» Тольятті і «Урал». Результат першої зустрічі – 2:0.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Акрон» проти «Уралу».

«Акрон»

За результатами останнього розіграшу ФНЛ «Акрон» посів третє місце в турнірній таблиці, тим самим команда вийшла в раунд плей-ін, що дозволяє їй поборотися за одну з двох путівок до Прем'єр-ліги. Варто відзначити, що команда Заура Тедеєва налаштована скористатися наданим шансом; У першому матчі на виїзді була сильніша за «Урал» — 2:0. Голами у "червоно-білих" відзначилися Анджелкович і Данілін.

У домашніх умовах Акрон також здатний показувати хороші результати; клуб має серію з шести матчів без поразок, п'ять з яких клуб виграв.

«Урал»

«Урал», швидше за все, попрощається з елітою російського футболу; катеринбуржці надто часто спотикалися в цьому сезоні. В останніх 10 зустрічах сезону «джмелі» здобули лише 2 перемоги, 4 нічиї та 4 поразки. Команда Віктора Гончаренка відверто провалила першу зустріч раунду плей-офф Прем'єр-ліги; на своїй території команда зазнала поразки від «Акрона» з рахунком 0:2. «Урал» провально грає на виїзді, жодного разу не вигравши в 2024 році.

Безвиїзна серія «Уралу» досягає 16 зустрічей. Останній виграш 19 серпня 2023 року.

Акрон проти Уралу

Акрон проти Уралу факти

  • «Акрон» не програє вдома в останніх 6 матчах чемпіонату Росії;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 7 з 10 останніх матчів «Акрона» в чемпіонаті Росії;
  • Обидві команди не забили у 8 з 10 останніх матчів «Акрона» в чемпіонаті Росії;
  • Урал не може перемогти в останніх 16 виїзних іграх сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не мають фаворита в цьому матчі. Коефіцієнт на перемогу Акрона становив 2,55. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування Вікторії Уральської зупинилися на позначці 2,80. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,75, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,15. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Акрон» впевнено йде до своєї мети, у першому матчі клуб домігся несподіваного успіху на виїзді. Будинок команд Самарської області програє вкрай рідко, забиваючи практично в кожній зустрічі. Урал навесні зовсім обм'яв, схоже, команда змирилася з пониженням у класі. Причин невдач уральців багато, очевидна одна - невдача всіх керівників команди через травми або з інших причин. Думаю, хлопці Тедєєва порадують своїх уболівальників продовженням серії без домашніх провалів, а головне – здобуттям путівки в РПЛ: «Акрон» не програє – 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0