Арсенал Тула – Нижній Новгород. Чи продовжать господарі безпрограшну серію перед своїми вболівальниками?

1 червня в матчі заключного раунду плей-офф РПЛ зустрінуться команди «Арсенал Тула» і «Нижній Новгород». Матч прийме «Арсенал Арена» (Тула). Результат першої зустрічі – 2:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Арсенал Тула – Нижній Новгород

Арсенал Тула

Арсенал показує хороші результати в кінці сезону; в останніх 10 матчах тульчани здобули чотири перемоги, п'ять разів зіграли внічию і зазнали лише однієї поразки. Чудово склався для підопічних Олександра Сторожука перший матч раунду плей-офф Прем'єр-ліги, в якому команда на виїзді була сильнішою за "Нижні" - 2:1. У складі «жовто-червоних» голи відзначилися Кайнов і Ботака-Іобома. Каноніри демонструють відмінний прогрес на своїй території; команда навіть зуміла накопичити серію з 10 матчів без поразок.

Востаннє «Тула» програвала на очах своїх уболівальників 19 жовтня 2023 року в кубку. У чемпіонаті загалом 11 вересня 2023.

Нижній Новгород

Нижній Новгород відверто провалює підсумки сезону; команда не може перемагати в АПЛ з 30 березня, зібравши за цей час серію з 11 матчів поспіль. Підопічні Саші Іліча продовжували падати в ряд і в перехідному раунді плей-офф російської прем'єр-ліги клуб поступився тульському «Арсеналу» з рахунком 1:2. Варто зазначити, що самі «синьо-сині» не забили; м'яч був забитий у ворота суперника після автоголу Ботака-Іобома.

Ніжнього Новгорода на дорозі теж немає шансів; клуб має серію з п'яти матчів без перемог, чотири з яких - поразки.

Арсенал Тула – Нижній Новгород

Арсенал Тула - Нижній Новгород факти

  • Тульський «Арсенал» не програвав вдома в останніх 10 матчах чемпіонату Росії;
  • Загальна кількість забитих голів була менше 2,5 у 8 з 10 останніх матчів тульського «Арсеналу» в чемпіонаті Росії;
  • Обидві команди забили в 9 з 10 останніх матчів Парі НН в чемпіонаті Росії;
  • Парі НН не може виграти 11 останніх ігор чемпіонату Росії;
  • Тотал був більше 2,5 у 8 з 10 останніх матчів Парі НН в чемпіонаті Росії

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу тульського "Арсеналу" становив 2,45. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,20. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,75, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,15. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Арсенал» потужно зіграв на виїзді і команда досягла успіху. Вдома Тула рідко втрачає очки, а в 2024 році не втрачає взагалі. Нижні Новгородці взагалі не грали останні два місяці, змінили тренера, але це не дало позитивного результату. На дорозі Pari NN працює жахливо; після домашньої невдачі шанси клубу залишитися в РПЛ близькі до нуля. Думаю, вдома туля не поступиться і повернеться в еліту російського футболу: «Арсенал» не програє – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0