Дісі Юнайтед – Торонто. Чи перервуть господарі серію без перемог?

2 червня в матчі регулярного чемпіонату MLS на арені Audi Field (Вашингтон) зустрінуться команди DC United і Toronto.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ді Сі Юнайтед» проти «Торонто».

ДіСі Юнайтед

ДіСі Юнайтед зовсім загальмував, команда не може виграти чотири матчі поспіль у лізі. В останньому матчі національного чемпіонату не вдалися і хлопці Троя Лесана; на виїзді команда зазнала поразки від «Монреаля» з рахунком 2:4. У гостей дубль оформив Бентеке. ДіСі Юнайтед посідає 10-е місце в турнірній таблиці Сходу, набравши 18 очок після 16 зустрічей, при коефіцієнті м'ячів 23:29. Бентеке лідирує в гонці бомбардирів "червоно-чорних" з 13 голами і 2 асистами.

На своїй території клуб провів 8 зустрічей у рамках MLS, здобувши 3 перемоги та 2 нічиї, а також зазнавши 3 поразок.

Торонто

Останнім часом «Торонто» демонструє не найкращий рівень гри; За шість матчів команда здобула дві перемоги та нічию, зазнавши трьох поразок. Хлопцям Джона Гердмана не вдалося досягти успіху в останньому матчі чемпіонату; на виїзді команда розписала нульову нічию з «Філадельфія Юніон» 0:0. «Торонто» посідає 6-е місце в турнірній таблиці конференції, маючи в активі 23 очки, при співвідношенні м’ячів 24:24. У гонці бомбардирів "червоних" лідирують Бернардескі з 6+5 і Овусу з 6+0.

На виїзді канадці провели 8 матчів у чемпіонаті, здобувши дві перемоги та нічию, а також зазнавши чотирьох поразок.

Дісі Юнайтед – Торонто

Факти про матч «Ді Сі Юнайтед» проти «Торонто».

  • Загальна кількість забитих голів понад 2,5 в останніх 8 матчах у всіх турнірах між «Ді Сі Юнайтед» і «Торонто»;
  • Торонто забив принаймні 2 голи в останніх 4 матчах у всіх турнірах проти Ді Сі Юнайтед;
  • ДіСі Юнайтед забив принаймні 2 голи в останніх 4 домашніх матчах у всіх турнірах проти Торонто.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами цього матчу. Коефіцієнт на перемогу «Ді Сі Юнайтед» становив 1,69. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,26. Котирування Toronto Victoria зупинилися на позначці 4,69. Букмекери чекають результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,40, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,58. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ДіСі Юнайтед поки не може набрати обертів, команда має низку матчів без перемог і застрягла в середині турнірної таблиці. Торонто працює з різним ступенем успіху; команді не вистачає стабільності. Окрім відсутності стабільності, команди об’єднує любов до відкритого та результативного футболу, тому очікую забитих м’ячів: тотал більше 3 – 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0