Гомель – Вітебськ. Чи продовжать господарі безпрограшну серію в чемпіонаті?

2 червня в матчі 11-го туру Вищої ліги Білорусі на стадіоні «Центральний» (Гомель) зустрінуться команди «Гомель» і «Вітебськ».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Гомель – Вітебськ

«Гомель»

«Гомель» помітно покращив, команда вже шість матчів поспіль не знає поразок у чемпіонаті країни. В останньому матчі Вищої ліги підопічні Андрія Горовцова також зіграли переконливо, обігравши на виїзді могильовський «Дніпро» з рахунком 1:0. Автором переможного голу за зелено-білих виявився Еффаг. Гомель посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 16 очок, при співвідношенні м'ячів 14:9. У гонці бомбардирів "рисей" лідирує Еффаг, який зумів забити 7 голів.

На своїй території гомельчани провели 4 матчі в рамках чемпіонату, здобувши по одній перемогі та нічиї, а також двічі поступившись.

Вітебськ

Вітебськ показує себе переконливо; в останніх п'яти зустрічах клуб здобув три перемоги і нічию, а також зазнав однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату Білорусі підопічні Олександра Павлова також досягли успіху, розгромивши на батьківщині «Нафтан-Новополоцьк» з рахунком 2:0. У господарів забили Варданян і Гірс. Вітебськ займає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 17 очок, при співвідношенні м'ячів 12:8. У гонці бомбардирів «сіверян» лідирують Варданян 3+1 і Теверов 3+0.

На виїзді клуб провів 5 матчів у чемпіонаті, здобувши по дві перемоги та нічию, в одному матчі програвши.

Гомель – Вітебськ

Гомель – Вітебськ факти

  • «Гомель» не програє в останніх 6 матчах чемпіонату Білорусі;
  • Загальна кількість голів в останніх 5 матчах «Гомеля» була менше 2,5;
  • Загальна кількість забитих голів у 7 з 90 останніх матчів «Вітебська» в чемпіонаті Білорусі становила менше 2,5.

Прогноз підсумків гри

«Гомель» набрав хороші оберти, команда не програє з квітня і вже впритул підійшла до групи лідерів чемпіонату. Вітебськ показує себе переконливо; новачок еліти без проблем адаптувався серед найкращих команд країни. Суперники схожі, у них відмінний захист і не дуже ефективна атака. Крім того, вони в хорошій формі для очної гри, перебуваючи на сусідніх місцях у таблиці. Що стосується результату, то, думаю, гра не буде результативною, команди підтвердять статус «масових»: тотал менше 2,5. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0