Польща проти Нідерландів. Чи варто очікувати історичного матчу для поляків?

16 червня в рамках 1-го туру Євро-2024 на арені Volkparkstadion (Гамбург) поміряються між собою збірні Польщі та Нідерландів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Польща проти Нідерландів

Польща

Збірна Польщі показала дуже хороші результати в сучасній історії; команда бере участь у п'ятому чемпіонаті Європи поспіль. Правда, далі чвертьфіналу «Білим орлам» у 2016 році не вдалося. На чемпіонаті Європи в Німеччині підопічні Міхала Пробеза пройшли не без проблем; команда посіла лише третє місце у своїй групі. Але у відбірковому раунді «червоно-білі» вже діяли значно переконливіше, спочатку поляки не помітили опору Естонії (5:1), після чого у вирішальному матчі після пенальті перемогли Уельс (1:0). перестрілка.

Відзначу, що «Кадра» не програє в останніх 6 матчах.

Нідерланди

Збірна Голландії останнім часом показує не найкращі результати; команда поступово вибувала з претендентів на медалі. На минулому чемпіонаті Європи «летючий голландець» знявся з перегонів в 1/8 фіналу. На ЧС-2022 команда виступила дещо переконливіше, дійшовши до чвертьфіналу. Цю відбіркову кампанію підопічні Рональда Кумана в цілому пройшли без проблем; команда посіла друге місце в групі, поступившись лише Франції. «Заводний апельсин» також встиг взяти участь у серії товариських матчів, останній з яких поступився на виїзді Німеччині з рахунком 1:2.

Помаранчеві виграли 6 з 8 матчів.

Польща проти Нідерландів

Факти Польщі проти Нідерландів

  • У 8 з останніх 10 матчів Польщі у всіх турнірах було забито менше 2,5 голів;
  • Польща не програє в останніх 6 іграх;
  • У 8 з останніх 10 матчів Нідерландів у всіх турнірах було забито більше 2,5 голів;
  • Нідерланди не забивали ворота в 4 з останніх 5 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать «помаранчевих». Котирування успіху Польщі становили 4,90. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,00. На перемогу Нідерландів котирування зупинилися на позначці 1,70. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,89, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,91. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Польщі націлена на боротьбу за вихід із групи, хоча конкуренція в квартеті надзвичайно висока, плюс «кадри» регулярно провалюються на великих стартах. Нідерланди мріють про максимальний результат на Євро, команда має хороший потенціал, але його ще потрібно реалізувати. Що стосується очної зустрічі, то хлопці Кумана виглядають трохи солідніше, «летючий голландець» історично вдало грав проти поляків, плюс нинішні «помаранчеві» все ж виглядають солідніше: перемога Нідерландів – 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0