Австрія проти Франції. Чи варто чекати сенсації?

17 червня в матчі 1-го туру чемпіонату Європи 2024 року зустрінуться збірні Австрії та Франції. Бій прийме Merkur Spiel Arena (Дюссельдорф).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Австрія проти Франції

Австрія

Збірна Австрії лише тричі за свою історію виходила в основний раунд чемпіонату Європи, і лише одного разу, у 2020 році, команда змогла вийти в плей-офф. У поточних змаганнях команда Ральфа Рангніка також візьме участь на найвищому рівні; команда змогла фінішувати на другому місці в групі F, лише на одне очко відстаючи від грізної збірної Бельгії. Після цього «червоно-білі» встигли взяти участь у трьох товариських матчах, незмінно здобуваючи в них перемоги.

В останньому матчі австрійці на своїй території не залишили й сліду від збірної Туреччини 6:1.

Франція

Збірна Франції давно не вигравала Євро; Останнє золото команда виграла ще в 2000 році. На останньому євротурнірі «Півні» взагалі провалили, зупинившись на стадії 1/8 фіналу. Але на чемпіонаті світу хлопці Дідьє Дешама виступили набагато переконливіше; у 2018 році «триколірні» стали чемпіонами, а у 2022 році здобули срібло. У цій відбірковій кампанії французи показали хороший рівень гри; команда виграла групу В, набравши 22 очки.

«Сині» також переконливо здійснюють вантажівки, в останньому з яких команда обіграла Чилі з рахунком 3:2.

Австрія проти Франції

Австрія проти Франції факти

  • У 7 з останніх 10 матчів Австрії у всіх турнірах було забито менше 2,5 голів;
  • Австрія виграла останні 5 матчів;
  • У 7 з останніх 10 матчів Франції у всіх турнірах було забито понад 2,5 голи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать «Гальських півнів». Котирування успіху Австрії становили 6,40. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,60. Котирування на перемогу Франції зупинилися на позначці 1,50. Букмекер очікує від збірних результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,18, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,63. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Австрія за останні роки стала сильною командою, з якою повинні рахуватися всі суперники. Франція є одним із головних фаворитів турніру, склад Дешама зірковий і, головне, зіграний. Початок турніру важливий для будь-якої команди з точки зору психології та мотивації, я думаю, хлопці Дешама підтвердять свій клас і візьмуть три очки: перемога Франції – 1,50.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0