Румунія проти України. Чи й надалі українці не програватимуть в стикових матчах?

17 червня в матчі 1-го туру Євро-2024 на "Альянц Арені" (Мюнхен) зустрінуться збірні Румунії та України.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Румунія проти України

Румунія

Збірній Румунії не вистачає зірок з неба, результати команди залишають бажати кращого. Якщо говорити про Чемпіонат світу, то «триколірні» не могли туди потрапити з 1998 року. На Євро румуни йдуть краще; востаннє команда брала участь в основному раунді в 2016 році, хоча тоді нічого не запам'ятала. У цьому змаганні підопічні Едварда Йорданеску показали відмінний рівень гри; команда змогла посісти 1-е місце в групі I, залишивши позаду такі сильні команди, як Швейцарія та Ізраїль. Але в останньому товариському матчі «пташенята» вже помилилися, програвши вдома Колумбії 2:3.

Сьогоднішня Румунія – непоступлива команда, яка завжди тримається на результаті.

Україна

Збірна України за останні роки покращила результати, завдяки чому «синьо-жовті» пробиваються на четвертий чемпіонат Європи поспіль. Найкращим для українців став останній чемпіонат Європи, на якому команда змогла пробитися до чвертьфіналу. Команда Сергія Реброва змогла кваліфікуватися в основну сітку Євро-2024, хоча команді довелося добре попрацювати. На груповому етапі Україна фінішувала лише на 3-му місці, тим самим пройшовши до плей-ін раунду. «Синьо-жовті» вже вдало виступили в перехідному турі, спочатку розгромивши Боснію і Герцеговину (2:1), а потім Ісландію (2:1).

Склад збірної України на Євро був якісним і збалансованим.

Румунія проти України

Факти Румунії проти України

  • Румунія не програє в 12 з останніх 13 матчів;
  • Україна не програє в 13 з останніх 15 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гравцям Сергія Реброва. Котирування успіху Румунії становили 3,50. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,60. Котирування Вікторії України зупинилися на 2,10. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,63, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,18. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Румунія стабільно грає та набирає очки протягом останніх 18 місяців, програвши за цей час лише раз. Останнім часом українська команда теж рідко програє. Колективи об'єднує непримиренність; вони рідко програють. Різниця в складі, у румунів топових гравців не надто багато, в українців більше. При цьому команди збалансовані та вміють грати на результат. Очна зустріч – чудовий шанс зробити крок до виходу в плей-офф, думаю, що «синьо-жовті», завдяки кращому підбору гравців, зможуть обіграти своїх географічних сусідів: перемога України – 2.10.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0