Аль-Шабаб проти Аль-Ахлі. Чи продовжиться серія аутсайдерів?

У суботу, 11 травня, на стадіоні "Аль-Шабаб" в Ер-Ріяді відбудеться матч між командами "Аль-Шабаб" і "Аль-Ахлі" в рамках 31-го туру Ліги Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз Аль-Шабаб проти Аль-Ахлі

Аль-Шабаб

Наставник португальського «Аль-Шабаб» Вітор Перейра, який став вже п'ятим тренером команди з Ер-Ріяда в цьому сезоні, виконує відмінну роботу і безперечно заслуговує хороших «бонусів» за свої старання. «Аль-Шабаб» під його керівництвом вже увірвався в першу 6-ку турнірної таблиці, хоча ще зовсім недавно був за межами першої десятки. І все завдяки вражаючій серії матчів без поразок у кількості 5, причому в 4 з них перемогла команда з Ер-Ріяда.

Команді Перейри буде дуже важко стрибнути вище в топ-5, враховуючи відставання від Аль-Іттіхада в 9 очок. Але створити хорошу основу для наступного сезону та побудувати якісні лідерські команди на майбутнє, водночас порадувати вболівальників новими позитивними результатами, зараз є завданням №1 для «Аль-Шабаб».

Відзначимо, що успіхів команда досягає без головного «свіжого» новачка хорвата Івана Ракітіча, який пропустив вже 5 матчів поспіль через травму. Судячи з усього, зіркового півзахисника вже бережуть на новий сезон. Наставник німецького

Аль-Шабаб проти Аль-Ахлі

"Аль-Ахлі"

Маттіас Джайсле продовжує робити все, щоб втратити роботу до нового сезону. Незважаючи на те, що «Аль-Ахлі» залишається в трійці лідерів і має великі шанси на бронзові медалі, результати команди з другим за вартістю складом ліги залишають бажати кращого.

Тож в останніх 4 турах було здобуто лише одну перемогу – над Дамаком з рахунком 4:1. А в інших боях шанси отримати повний набір очок були упущені. Вони зіграли внічию з «Аль-Вехдою» 1:1 і поступилися лідеру «Аль-Хіляль» і скромному «Аль-Ріяду» з однаковим рахунком 1:2.

Аль-Таавун, на четвертому місці, команда Яйссле випереджає в боротьбі за бронзу 4 очки, але тут, скоріше, не заслуга Аль-Ахлі, а те, що у конкурента занадто скромні ресурси, щоб скористатися осічки «заочного суперника».

Усі зірки Аль-Ахлі готові до нового туру, за винятком молодого іспанця Габрі Вейги, який все ще відновлюється після травми щиколотки.

Аль-Шабаб проти Аль-Ахлі факти

  • Аль-Шабаб не програє в 5 матчах чемпіонату поспіль (4 перемоги, 1 нічия)
  • За останні 5 турів чемпіонату «Аль-Шабаб» пропустив лише один гол
  • Аль-Ахлі програв у 4 турах чемпіонату поспіль, а також у 5 із 6 останніх виїзних матчів чемпіонату

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на перемогу Аль-Шабаб у цьому матчі чемпіонату Саудівської Аравії з коефіцієнтом 3,25. Імовірність нічиєї оцінюється коефіцієнтом 3,64, а на перемогу Аль-Ахлі можна поставити з коефіцієнтом 2,05. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Господарі перебувають у відмінній формі, чого не скажеш про суперника, який, навіть з огляду на наявну турнірну мотивацію, не дуже добре почувається в плані досягнення результатів. Ми вважаємо котирування на матч занадто «перекошеними» в бік гостей і пропонуємо скористатися цією обставиною. «Аль-Шабаб» здатний не програвати на очах у своїх глядачів, а коефіцієнт 1Х досить солідний – 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0