Атлетик проти Осасуни. Чи перервуть гості серію поразок?

11 травня в матчі 35-го туру іспанської Ла Ліги на арені Сан Мамес (Більбао) зустрінуться команди Атлетік і Осасуна.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Атлетік» проти «Осасуни».

Атлетік

Атлетік проводить сезон у хорошому темпі; в останніх 10 зустрічах команда здобула п'ять перемог і три нічиї, а також зазнала двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічним Ернесто Вальверде вдалося добитися успіху; клуб переміг Хетафе на виїзді 2:0. Героєм зустрічі для "червоно-білих" став Вільямс, який оформив дубль. «Атлетик» посідає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 61 очко, при коефіцієнті м’ячів 55:33. У баскській гонці бомбардирів лідирує Гурусета з 14+5 і Вільямс з 11+3.

На своїй території «леви» провели 17 матчів у рамках Прімери, здобувши 11 перемог і 5 нічиїх, лише одного разу поступившись суперникам.

Осасуна

Осасуна повністю ослабла в кінці сезону, навіть накопичивши серію з чотирьох поразок поспіль. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Джагоби Аррасате також залишилися ні з чим, зазнавши домашньої поразки від Бетіса з рахунком 0:2. Осасуна посідає 11-е місце в турнірній таблиці, набравши 39 очок, при коефіцієнті м'ячів 37:51. Будимір лідирує в гонці бомбардирів "червоних"; хорват поповнив клубну скарбничку 16 голами, а також віддав дві гольові передачі.

На виїзді команда провела 17 матчів Прімери, здобувши п'ять перемог і три нічиї, дев'ять разів програвши.

Атлетик проти Осасуни

Факти про матч Атлетік проти Осасуни

  • Осасуна програла перший тайм і матч у 5 з останніх 7 матчів Ла Ліги;
  • Осасуна програла 6 з останніх 7 матчів Прімери Ліги;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 7 з останніх 8 матчів Атлетика в Прімері Лізі 1,93.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху басків. Коефіцієнт на перемогу "Атлетіка" становив 1,47. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,38. Котирування зупинилися на Victoria Osasuna о 7.45. Букмекери не знають, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,93, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,91. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Атлетик» проводить якісний сезон, команда виграла Кубок і ще не втратила шанси на вихід у Лігу чемпіонів. Осасуна, гарантувавши собі прописку в Прімері, перестала грати, гравці подумки були у відпустці, звідси й довга серія поразок. Враховуючи святковий настрій гостей, сильну гру басків вдома та мотивацію хлопців Вальверде у вигляді потрапляння в Лігу чемпіонів, думаю, що господарі візьмуть три очки: перемога Атлетіка з гандикапом 1 ( -1) – 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0