Урал проти Ростова. Чи продовжать гості безпрограшну серію на чужому полі?

25 квітня в матчі 21-го туру російської Прем'єр-ліги на стадіоні "Єкатеринбург Арена" (Єкатеринбург) зустрінуться "Урал" і "Ростов".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Урал» проти «Ростова».

Урал

Урал намагається боротися за своє місце під сонцем; у весняній частині сезону команда взяла участь у дев’яти зустрічах, здобувши три перемоги та дві нічиї, а також зазнавши чотирьох поразок. В останньому матчі чемпіонату Росії підопічні Віктора Гончаренка змогли зачепитися за очки; команда на виїзді зіграла внічию з «Сочі» 2:2. У «помаранчево-чорних» забив Іонов; він відзначився дублем. У турнірній таблиці «Урал» займає 13-е місце, набравши 24 очки, при коефіцієнті 24:38. У гонці бомбардирів «джмелів» лідирують Єгоричев 5+2 та Каштанов 5+0.

На своїй території катеринбурзька команда провела 12 матчів у РПЛ, здобувши 4 перемоги та 3 нічиї, зазнавши 5 поразок.

Ростов

Ростов показав відмінний рівень гри; команда навіть зуміла накопичити серію з п'яти матчів без поразок. Несподівано підопічні Валерія Карпіна провалили останній матч російської Прем'єр-ліги, зазнавши вдома розгромної поразки від московського "Спартака" - 1:5. Автором єдиного голу у «жовто-синіх» став Голенко. Ростов посідає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 34 очки, при коефіцієнті м'ячів 36:38. У гонці бомбардирів «комбінаторів» лідирують Голенков 8+3 і Мохебі 6+3.

На виїзді ростовчани провели 11 матчів у чемпіонаті, здобувши 2 перемоги та 3 нічиї, поступившись суперникам у 6 зустрічах.

Урал проти Ростова

Урал проти Ростова факти

  • Урал не може виграти 17 з 19 останніх матчів чемпіонату Росії;
  • Загальна кількість голів більше 2,5 в останніх 3 матчах «Уралу» в чемпіонаті Росії 1,96.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають у цьому матчі невелику перевагу господарям поля. Котирування успіху Уралу становили 2,42. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,45. Для Вікторії Ростовської котирування зупинилися на 2,80. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,82, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,96. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Урал» на межі вильоту, команді очки потрібні як повітря. «Ростов» після серії хороших матчів у минулому турі зазнав чутливої поразки вдома від «Спартака» 1:5. Захист обох команд поступається, я вважаю, і цього разу атака буде стабільнішою і сильнішою: тотал більше 2,5 – 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0