Орландо Сіті проти Лос-Анджелес ФК. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

16 червня в матчі регулярного сезону MLS на стадіоні Exploria (Орландо) зустрінуться команди Orlando City і Los Angeles FC.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Орландо Сіті" проти "Лос-Анджелеса".

Орландо Сіті

Орландо Сіті не працює на найкращому рівні; в останніх 10 зустрічах команда здобула три перемоги і три нічиї, зазнавши при цьому чотири поразки. Підопічні Оскара Парехи також помилилися в останньому матчі Американської ліги, поступившись на виїзді Нью-Йорк Ред Буллз з мінімальним рахунком 0:1. Орландо Сіті посідає 11-е місце в турнірній таблиці Сходу, набравши 17 очок після 16 матчів, при співвідношенні м'ячів 16:24. Макгуайр лідирує в гонці бомбардирів "Левів" з 5 голами та результативною передачею.

Вдома «фіолетові» провели 8 матчів у чемпіонаті, здобувши лише одну перемогу, три нічиї та чотири поразки.

Лос-Анджелес ФК

Лос-Анджелес зараз демонструє хороший рівень гри; команда навіть зуміла накопичити серію з семи перемог поспіль. В останньому матчі чемпіонату підопічні Стіва Серандоло також тріумфували, обігравши вдома Даллас з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу у складі господарів став Буанга. Лос-Анджелес посідає 2-е місце в західній турнірній таблиці, набравши 30 очок після 16 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 28:19. Лідером у гонці бомбардирів "чорно-золотих" є Буанга, на рахунку якого 10 голів і 5 асистів.

На виїзді команда провела 7 матчів у чемпіонаті, здобувши дві перемоги та нічию, а також зазнавши чотирьох поразок.

Орландо Сіті проти Лос-Анджелес ФК

Факти про матч Орландо Сіті – Лос-Анджелес

  • Лос-Анджелес не пропускав у своїх останніх 5 матчах MLS;
  • Лос-Анджелес виграв останні 5 матчів MLS;
  • Орландо Сіті забив менше 2,5 голів в останніх 5 матчах MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита в цій парі. Коефіцієнт на успіх Орландо становив 2,58. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,69. Для Los Angeles Victoria котирування зупинилися на позначці 2,63. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,22, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,67. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Орландо Сіті працює нестабільно, команда зараз далека від оптимальних умов і ризикує надовго застрягти в нижній частині турнірної таблиці. Лос-Анджелес набрав відмінну швидкість і завдяки серії перемог злетів у лідери Західної конференції. В очному поєдинку хлопці Черандоло переможуть, «чорно-золоті» зараз об’єктивно сильніші, «леви» перебувають у кризі, і навряд чи зможуть відібрати очки у гостей: перемога Лос-Анджелеса – 2.63.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0