Філадельфія Юніон проти Інтер Маямі. Чи перервуть зіркові гості серію без перемог?

16 червня в рамках регулярного сезону MLS на арені «Субару Парк» (Честер) зійдуться команди «Філадельфія Юніон» і «Інтер Маямі».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Філадельфія Юніон» проти «Інтер Маямі».

Philadelphia Union

Філадельфія останнім часом працює дуже погано; у 10-му ігровому періоді клуб має лише одну перемогу. В останньому матчі чемпіонату Америки підопічні Джима Кертіна також не зуміли добитися успіху; команда вдома зіграла внічию з Монреалем 2:2. У господарів забили Газдаг та Уре. Філадельфія посідає 8 місце в турнірній таблиці Сходу, набравши 20 очок після 16 матчів, при різниці м'ячів 27:23. Ґаздаг лідирує в гонці бомбардирів «Гримучих змій»; угорець вже забив 10 голів.

На своїй території Уніон виступає жахливо, у 8 матчах MLS здобувши лише одну перемогу та 3 нічиїх, чотири рази поступившись суперникам.

Інтер Маямі

Інтер виступає переконливо; У 10 зустрічах клуб здобув 7 перемог і 2 нічиї, зазнавши при цьому однієї поразки. В останньому матчі Національної ліги підопічні Херардо Мартіно не влучили, зігравши на своїй території внічию з "Сент-Луїс Сіті" 3:3. У господарів забили Мессі, Суарес і Альба. "Інтер" займає 1-е місце в турнірній таблиці конференції, набравши 35 очок після 18 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 42:27. У гонці бомбардирів Геронс лідирує Мессі з результатом 12+14 і Суарес з результатом 12+5.

На виїзді Майамі зіграв у 8 зустрічах у лізі, здобувши п'ять перемог і дві нічиї, зазнавши однієї поразки.

Філадельфія Юніон проти Інтер Маямі

Філадельфія Юніон проти Інтер Маямі факти

  • Філадельфія зіграла внічию в своїх останніх 3 матчах MLS;
  • У 9 з останніх 11 матчів MLS Інтер Маямі було забито більше 2,5 голів;
  • Інтер Маямі не програє в 11 з останніх 12 матчів MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на успіх Філадельфії Юніон був 2,18. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,97. Котирування Вікторії Інтер Майамі зупинилися на позначці 3,03. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,46, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,56. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Філадельфія не може похвалитися стабільною грою в останніх зустрічах; їхні результати вдома взагалі жахливі. Інтер є лідером конференції, набираючи очки в останніх турах дуже важко. Суперники не в найкращій формі для очної гри. Що стосується результату, то, думаю, хлопці Мартіно без очок не залишаться, вони давно не програвали на виїзді, а вдома на великих святах «Юніон» перемагає: «Інтер Маямі» не програє – 2,17.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0