Німеччина проти Шотландії. Господарі розпочнуть домашній турнір з перемоги?

У п'ятницю, 14 червня, на «Альянц Арені» відбудеться матч між збірними Німеччини та Шотландії в рамках першого туру Євро-2024

Наші експертні прогнози та аналіз Німеччини проти Шотландії

Німеччина.

Вболівальники збірної Німеччини з нетерпінням чекали старту домашнього чемпіонату Європи, на якому їхні улюбленці отримали статус одних із фаворитів турніру. Збірна Німеччини добре підготувалася, зіграла багато контрольних матчів і явно має намір вийти на пізніший етап Євро-2024.

Збірна Німеччини розпочне свій шлях із матчу проти збірної Шотландії, і в такому матчі господарі зобов’язані підтвердити їх високий клас і рівень. Саме від підопічних Юліана Нагельсманна варто очікувати агресивних дій попереду та контролю над грою.

Шотландія

Збірна Шотландії чудово провела відбірковий цикл на Чемпіонат Європи 2024 року та заслужено вийшла у фінальну частину турніру. Шотландці довго боролися з іспанцями за перше місце, але все ж фінішували другими і напряму кваліфікувалися на чемпіонат Європи.

Збірна Шотландії потрапила у складну групу, де, крім Німеччини, зіграють також Угорщина та Швейцарія. Не виключено, що матчі з угорцями та швейцарцями стануть вирішальними для команди Стіва Кларка в боротьбі за вихід з квартету, але дуже важливим для неї буде і стартовий поєдинок з німцями.

Німеччина проти Шотландії

Факти Німеччини проти Шотландії

  • Востаннє команди зустрічалися у 2015 році: Німеччина перемогла Шотландію з рахунком 3:2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на ТБ (2,5);
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на те, що заб'ють обидві команди;
  • Німеччина виграла три з останніх п'яти матчів проти Шотландії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч першого туру чемпіонату Європи: на перемогу Німеччини можна поставити за 1,28, на нічию – за 6,00, а на перемога шотландців - на солідні 11,0. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде стартовий матч чемпіонату Європи 2024 року, в якому господарі турніру німці зіграють зі збірною Шотландії. Звичайно, німецька команда хоче розпочати свій домашній чемпіонат з переможного результату і докладе всіх зусиль для цього. Шотландці – дуже неприємний і непоступливий суперник, який славиться командною грою і може створити труднощі фавориту. Цікавим вибором видається ставка на ТБ (2,5) за 1,72 від букмекерської контори 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0